lørdag den 3. juli 2010

Swallowtail Shawl

Først vil jeg sige mange tusind tak for alle de søde ord til mit sidste indlæg, både her i kommentarfeltet og pr. mail.
Nu er der faldet ro over det hele, vi har alle fået besked på hvornår vi skal holde, og jeg har et helt år endnu at arbejde i, plus en mega fed aftrædelsessum, mere end nok til at købe garn til resten af min strikketid, og en sikring om at jeg ikke når at skulle på kontanthjælp, da reglen om at ens kommune skal finde et job til alle som er over 55 år når man mister sin dagpengeret, indtil man kan få efterløn, kom lige over grænsen til at kunne nå det, det var heldigt...:o))

Nu til det som bloggen jo handler om, nemlig strik. Jeg har mest trævlet op, da Lucy, som jeg næsten var færdig med kom til at mangle 1 ngl. garn, satsede på det, men det gik ikke. Så gik det ud over mit sjal i stedet, og det er så blevet færdigt.Og hvilket nemt mønster, det har været dejligt afslappende at strikke, havde læst at de bobler eller nupps skulle være svære, da det er 5 vrang sammen, men jeg lavede dem meget løse, både masker og omslag, og med lacepinde gik det som smurt.

Sjalet er ikke ret stort, og havde også kun 2 ngl. af dette garn, derfor har jeg valgt mønsteret, men alligevel har jeg lavet det større en opskriften, har lavet 19 rapporter af Budding Lace mønsteret i stedet for 14. Det måler 72 cm fra top til spids.
Tænk sig at man kan få noget så smukt af kun 85 gr. garn....
Faktaboks:

Garn: 85 gr. Navia Uno fv. 12.
Design: Swallowtail Shawl af Evelyn Clark.
Pinde: Addi Lace nr. 3.75

Lige som jeg skulle ud og tage billeder af sjalet sad ham her lige uden for døren, ved ikke hvad han er for en, og han brød sig ikke om at blive fotograferet, for han smuttede ind af døren og nu ved jeg ikke hvor han er, men sød er han eller hun.Og nu vil jeg smelte videre med noget strikketøj, for det er da slet ikke til at holde ud af være udenfor i den varme, har nået at hakke lidt ukrudt i formiddags inden det blev for varmt. Skal lige arbejde en uge mere så står den på FERIE!!! Og skal et smut til London og have købt ind til lageret....

10 kommentarer:

 1. Superflot sjal, Jette. Meget meget smukt. Det lyder dejligt med job-situationen - og det er da fantastisk at vide, at man til enhver tid fremover altid kan købe garn :-))))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Smukt Swallowtail-sjal du har strikket! Det har jeg endnu til gode:-) Og hvor er det rart at høre, at din job-situation faldt nogenlunde på plads, så du ikke skal gå og stresse over det. Har faktisk tænkt meget på dig:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er dit sjal flot - og det er godt at høre, at du har fået lidt ro mht. arbejdet - og at der fortsat ser ud til at være råd til garnkøb :-)

  SvarSlet
 4. Meget smukt sjal og godt billede af et velvoksent firben (tror jeg).

  Det glæder at høre at der er et godt sikkerhedsnet og at I har fået en god fratrædelsesgodtgørelse.

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig flot sjal du har strikket der.

  SvarSlet
 6. Hvor er det et smukt sjal. Det kribler helt i mine fingre efter at komme igang med at strikke Swallowtail Shawl, men der er for mange ikke færdige projekter i min strikkekurv :)

  Jeg er ny på din blog og ønsker at følge den :))

  SvarSlet
 7. Sikke dog en besked at få på arbejde. Det må være frygteligt - at have kæmpet så hårdt for noget, og så flytter de det bare til udlandet.

  Og - Meget, meget smukt sjal! Fandt ved et tilfælde ud at at jeg faktisk har mønsteret. Måske jeg også skulle!

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare super flot dit sjal!!! Men dit nye "husdyr" kan jeg altså ikke se charmen i. Mon ikke det er et firben?

  SvarSlet
 9. Det er dæleme et flot sjal, og et sødt (stort, kan jeg fornemme) firben.

  SvarSlet
 10. Nøj, det sjal strikkede jeg også og det blev en skønhed! Nu har min veninde æren til at bære det :-)

  SvarSlet