mandag den 19. juli 2010

Lidt garn og ting.Efter en smuttur til London er jeg kun kommet hjem med garn til dette sjal, ikke fordi der ikke var noget at vælge imellem, men det var meget dyrere end at købe det herhjemme. F.eks Cascade 220 kostede 10 kr. mere pr. ngl. ,end man kan få det hos Slavi.
Nåede kun at gennemgå en butik fra ende til anden og det var Loop, som til gengæld har helt vildt lækkert garn, mine øjne spottede med det samme The Crown Waltz Shawl, som jeg købte garnet til i de farver som det var strikket op i, det er bare så blødt og lækkert, og jeg glæder mig til at skulle strikke i det. Det er en gratis opskrift designet til butikken, der ligger flere opskrifter på deres side.Meget passende med en bænk uden for butikken, der kunne familien sidde og vente, og fin service, meget søde piger til at hjælpe og kunne se kunderne fik deres garn spolet op, det var service.
Det lå lidt langt fra hvor vi overnattede, men det var nemt at komme til via undergrundsbanen, stationen er Angel, den ligger ikke så langt fra butikken. Havde en butik mere jeg ville besøge, Infusion cards, lige ved siden af hvor vi boede, nemlig Notting Hill området, men den var ikke noget at skrive om, det var mest hobbyartikler og lidt plasticgarn de havde. Ville gerne have nået at besøge I Knit London, men der var ikke mere tid at tage af.
Fik lige hurtigt købt en lækker pung fra Laura Ashley, uha, der var også mange smukke ting, kunne have brugt en formue på tasker og diverse ting.Havde startet Linnea op til at have med, og fik da også strikket en del på den under transporten frem og tilbage, men nu vil jeg se om jeg ikke kan få de sokker færdige, som jeg startede på sidste sommerferie, har jo 14 dage endnu, så mon ikke det skulle lykkes for mig...:o))

Og er der nogen der ved hvorfor man ikke kan klikke billederne større efter man har lavet designet om på blogger, kan simpelthen ikke finde ud af det system mere??

8 kommentarer:

 1. Lækkert garn, det lyder som en butik, man skal besøge. Uha Laura Ashley det er et farligt sted.

  SvarSlet
 2. Sikken en dejlig garnbutik, og det sjal ser da helt fantastisk ud:-)

  SvarSlet
 3. Hvis man tager til London og ikke besøger Loop, så er det som om man ikke har set Big Ben :-) Jeg elsker butikken og dens stil:-) Det er lige mig :-)
  P.S. Tak for reklamen :-)

  SvarSlet
 4. Den butikken ser koselig ut, og jeg er enig med deg at den benken utenfor var genial:)

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem. Det er da flot ikke at have købt mere. Butikken ser utrolig spændende ud, men trods bænken!! kan det jo tage lang tid at mærke alle de lækre garner. En shop med Laura Ashley - det er da ren slaraffenland :)

  SvarSlet
 6. Næe har du været i London. Sikke fine ting du har med hjem.

  SvarSlet
 7. Flot garn og spændende opskrift- held og lykke med det

  SvarSlet
 8. Lækre sager, du har købt i den herlige by. Åh hvor jeg godt gad til London igen :-). Glæder mig til at se sjalet :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet