onsdag den 28. juli 2010

Shibui og CaesarDet var jo mit mål i sommerferien at nå og strikke disse sokker færdige, og det er så gjort, det er ikke specielt avanceret mønster, bare glatstrikning lige ud af landevejen, men det var fordi jeg har ikke strikket sokker i 2 år nu, og kunne ikke tage mig sammen til nogle mere avancerede.
Og også fordi det er første gang jeg prøver at strikke på rundpind, begge sokker på en gang, det var utroligt nemt, når først man lige har hittet ud af systemet, og det bliver ikke sidste gang jeg prøver det.
Garnet er superlækkert, en gave fra Joan, glæder mig til at det bliver efterår, så de kan komme i brug.

Faktaboks:

Garn: 80 gr. Shibui Sock fv. 229
Design: Øh, bare lige ud af landevejen.
Pinde: Addi Lace rundpind nr. 2.5

Fik så blod på tanden og gik igang med et par andre sokker som har været på to-do listen i flere år, lige siden jeg så dem i bogen Sensationel Knitted Socks, startede dem også på rundpinden, men måtte opgive pga. at garnet snor sig for meget sammen, når jeg skal arbejde med 4 ngl. samtidig.
Det er Caesar's Check - ravelrylink - og det er slet ikke svært mønster, men lidt tidskrævende med skaftet, og anede muligheden for at få brugt det meget selvlysende grimme Opal Neon, som har ligget på lager, det var med i en tilbudskasse fra Bendixgarn, da det havde ophørsudsalg, men kunne godt have ønsket at den røde farve ikke var med i det.Nu hviler den ene sok lige her og jeg laver det andet skaft med det samme, for ligeså snart jeg skal arbejde igen i næste uge, så ved jeg at jeg ikke gider dem, det skal være noget der bare kører lige ud, når man er træt om aftenen.
Håber at jeg når at ordne garnet til Nomadevesten, så det kan ligge klar til strik, når jeg bliver færdig med de tusind andre ting der er på pindene lige nu. Kunne godt bruge noget mere ferie, dagene er simpelthen fløjet afsted.

5 kommentarer:

 1. jeg er vild med sokkerne , især de ufærdige . De er super fede, dyntes jeg netop med den røde farve i :-)

  SvarSlet
 2. Åhh hvor skønne sokker :)

  Må jeg spørge om hvor du har fundet opskriften til par nr.1 hvor du strikker begge to og på rundpind.

  SvarSlet
 3. Fede strømper. Tager du dem med til strikkecafé i september?
  God fornøjelse med nomadevesten, min fuglejakke må pænt vente på, at jeg får strikket abalone færdig.

  SvarSlet
 4. Dejlige sokker - herligt at du også har set lyset med to på en gang - det er så dejligt, når de er færdige. Til gengæld kan jeg godt sætte mig ind i, at det må blive helt umuligt, hvis man sidder og roder med 4 nøgler ;-) De bliver da ellers ret kække de "kejserlige" sokker :-)

  Jeg købte skam kun 400 g garn hos Henrichsens uldspinderi og det var kun fordi fornuften var nødt til at råde, for det var ikke lysten, der manglede ;-)

  Skal vi ikke bare blive enige om, at bloggeri ikke skal være stressende og så gøre det i stille og roligt tempo :-)

  SvarSlet
 5. Saa du er ogsaa hoppet paa den med sokker paa rundpinde. Jeg har bogen liggende og skal bare springe ud i det, men.....skal altid bare liiiiige have noget andet faerdigt foerst. Men det ser rigtigt godt ud det du har lavet. Moensteret paa de sidste stroemper er laaetiders.

  SvarSlet