lørdag den 8. maj 2010

Nomade vest kitVar jo til et supergodt foredrag med Christel Seyfarth på vores strikkecafe, med stor tilslutning, hvilket der ikke har været de sidste par gange, og det er jo dejligt at der møder så mange op.
Havde bestilt på forhånd til Nomadevesten, som jeg blev meget betaget af til messen i Middelfart, den kommer nok ikke igang lige med det samme, vil gerne have lidt god tid til at rulle farverne sammen, så det kan måske blive et sommerferie projekt.
Kunne godt tænke mig at vide hvilket garn det er hun putter i kittet, der står ikke noget om det på hendes side mere, nogen der ved det??
Har vejet hver enkelt farve af og der er i alt 595 gr. i kittet. Som jo må på den berømte lagerliste...Apropos sommerferie, sidste år prøvede jeg at slå op til et par toe-up sokker, ja, og de har så ligget der lige siden, har simpelten ikke været i sokkemode, men nu skulle det være, fik trevlet den halve sok op og nu har jeg startet med Magic-loop metoden og så med begge sokker på en gang, ser muligheden for at det så måske lykkes at få strikket et par sokker, og helt uden mønster eller noget pjank, for det giver mulighed for at slæbe dem med.

9 kommentarer:

 1. jeg mener absolut at det er Knoll, eller supersoft (som så mange fører) der er i kittet

  SvarSlet
 2. Jeg er i gang med vesten og glæder mig til at tage den i brug. Den virker meget stor. Har du kunnet prøve den på messen ? jeg troede at det var en, man kunne bruge over en bluse, men lige nu ser det nærmere ud som om der sagtens kan være en sweater ind under den.

  SvarSlet
 3. Tak for sidst!
  Mums, så vidt jeg husker er det Noda/junik som så vidst igen er supersoft/knoll...kært garn har mange navne plus alpakka (den limegrønne)
  Mon ikke din vest er færdig før min jakke :-P

  SvarSlet
 4. You have an interesting project with these stashes.
  Good knitting!

  SvarSlet
 5. Farvevalget kan jeg ikke hjaelpe dig med, men det ser laekkert ud. To sokker paa samme tid..... tja, jeg er kun kommet saa langt som til at koebe bogen med metoden. God soendag.

  SvarSlet
 6. Nomade vesten frister også her....er helt begejstret for hendes ting.

  To strømper på een gang....ser spændende ud.

  God søndag

  SvarSlet
 7. Nu bliver det spændende om du kan vente med vesten helt til sommerferien - der er lææænge til. Det er smart med de 2 sokker på en gang.
  Go' søndag, som ser ud til at blive en strikkedag :)

  SvarSlet
 8. Spændende med nomade vesten - jeg tror ikke, jeg kommer i gang med min før til efteråret, men der er dejligt at gå og kikke på den ;-)

  Jeg er jo blevet fuldstændig bidt af to sokker på en gang, dog med to rundpinde - det er så herligt, når man kan lukke to strømper af på én gang :-) De bliver fine, dine stribede strømper og det er dejligt med noget, der er enkelt at gå til, når man er ude :-)

  SvarSlet
 9. Spændende projekt, den vest :-).
  Uh jeg gad godt at kunne det der med 2 strømper på samme tid...men det har jeg til gode lidt endnu :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet