lørdag den 1. maj 2010

Ruffle Necklace scarf

Når man nu ikke kan komme i haven pga. regnvejr, kan man jo ligeså godt blogge lidt.
Det var Annette der manglede en sjat Navia til at færdiggøre et projekt, som jeg havde på lager, så var hun så sød at sende mig et nøgle Noro i stedet. Og hvad skal man lige finde på til et nøgle garn, kiggede på Ravelry og fandt dette, som passer perfekt til et One-skein project.

Det minder meget om Queen Anne, men det jeg godt kan lide ved det er at det "krøller" sammen når man har det på, og er helt sikker på at det bliver brugt, når det engang bliver tid for noget til halsen igen. Farverne i dette garn er ikke så godt sat sammen som det andet Noro jeg har liggende, som knap skifter så meget.
Faktaboks:
Garn: 50 gr. Noro Silk Garden Lite, fv. 2017.
Pinde: Hæklenål nr. 4 .

Og ellers bliver der strikket med turbofart på Spidskompetence, som I kan se er garnet perfekt til hovedpude.


Åh, nej, nu kommer hun igen med det der kamera der lyser når jeg sover, nu lå jeg ligeså godt.
Så lægger jeg mig bare hen i den anden ende af sofaen, ind under puden og gemmer mine øjne, så kan hun da vel lade mig sove.

Har godt nok haft en frygtelig trang til startitis, for Spidsbelastningen er tung at sidde med, nu hvor jeg er kommet et godt stykke op, og synes vejen er lang endnu, men har ikke startet på noget nyt endnu, kun fundet mønstre frem, er helt stolt, men kan mærke at regnvejret trækker gevaldigt for at begynde nyt, for når jeg ikke kan komme i haven, skal der ske noget andet...:o))
Og glæder mig til på torsdag, hvor vi får besøg af Christel Seyfarth på Strikkecafe'en, har planer om at købe et kit, vores cafe har også fået en hjemmeside, hvis I har lyst til at kigge hvad der sker i Odense. Men alle billetter er solgt til på torsdag kan jeg lige se.

8 kommentarer:

 1. Rigtig flot tørklæde... Jeg synes nu det har en vis charme med det farveskift, der er i det...
  Fortsat god weekend til dig...

  SvarSlet
 2. Lækkert tørklæde. Øj er du allerede så langt med spidskompetencer, min bagtanker er stadig i posen

  Vi ses torsdag!

  SvarSlet
 3. Super tørklæde i dejlige farver.

  Yt.

  SvarSlet
 4. Den dejlige og uvorne kat ligner min hunkat på en prik - men det har vi vist "snakket" om før :-)

  Tørklædet er rigtig lækkert - jeg vil give dig ret i, at det bliver meget mere anvendeligt, når det krøller sammen - der kan Queen Anne godt blive lidt for stift.

  Kan godt forstå din startitis - hvor længe mon du holder ud ;-)
  Rigtig god fornøjelse med Christel, spændt på at se, hvad du køber :-)

  SvarSlet
 5. Det er da ogsaa fraekt at vaekke den dejlige mis som "garnsover" hihi. Jeg synes helt aerligt at det er flot med saa staerkt farveskift. Laekkert er det.
  Min spidskompetence ligger stadig i posen hroem. Jeg er kun kommet dertil hvor jeg stadig beundrer opskriften. Glaeder mig til at se din faerdig.

  SvarSlet
 6. Lækker missekat! Meget flot pels hun har, og så kan man da se, at hun sætter pris på garn og strik:-)Fint lille tørklæde du har hæklet!

  SvarSlet
 7. Superflot - det må laves :-). Har liige et par nøgler flerfarvet garn, som kunne du til det.
  Nysselige kattebilleder :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet