søndag den 16. maj 2010

SpidskompetenceSpidsbelastning som vi har yndet at kalde denne model under processen, ikke fordi opskriften fejler noget, jeg har for en gangs skyld fattet alt hvad der stod, og det var dejligt at der var diagram med, det er noget nemmere at se hvad der menes i stedet for en tekst.
Men den er tung at sidde med til sidst og ærmerne var ved at tage livet af mig, for strømpepinde og sidde med hele trøjen samtidig, det er svært, for garnet får jeg viklet rundt, man kan ikke lige dreje hele arbejdet, så endte med at lave magic-loop på ærmerne, det gik lidt nemmere, hvis jeg skulle lave den igen, ville jeg strikke det for sig selv, og så sy det på.
Garnet er utroligt lækkert, blødt og slet ikke noget krads i det, men lidt hårdt for fingrene, som bomuld nu engang er.

Har syet en clipslukning på, men ved ikke rigtig om det er løsningen, det var fordi jeg aldrig kan finde de der lukketingester når jeg skal bruge dem, har også tænkt på at sætte lynlås i, men nu bruger jeg den lige lidt og ser hvad jeg synes om det.Faktaboks:

Garn: 415 gr. bomuld/uld fv. C1, strikket med 2 tråde.
Design: Spidskompetence af Bente Geil.
Pinde: Addi Lace nr. 4.

Kan allerede nu mærke at modellen er til at flytte ind i, den er bare dejlig at have på. Resten af garnet, de 35 gr. er der lige en der kan bruge, så kan skrive hele molevitten af på lageret....
Og angående det der lager, så har jeg sat et projekt i søen, nemlig at få tømt strikkekurven for igangværende projekter, der ligger nemlig lige fra sidste sommerferie, hvor jeg fik en anfald af startitis, og de skal ordnes inden jeg starter nyt op....

21 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er den blevet flot - ikke en model jeg ellers har lagt mærke til, men det skal jeg da love for, jeg har nu. Sikken en flot ryg :-) Kan godt se, den er lige til at bo i. Synes faktisk den lille klipslukning klæder den ret godt :-)

  Og så lyder det da til, at du har fået besøg af selveste frk. selvdisciplin - gid jeg kunne sige det samme :-)

  SvarSlet
 2. Det er den flotteste spidskompetence, jeg endnu har set - ikke mindst fordi halsen og lukningen er så chic.
  Jeg har ikke overvejet at strikke den før, men det gør jeg nu.

  SvarSlet
 3. Den er bare så flot! Kan nu godt lide lukningen på den. Godt projekt du der er gået i gang med!!Afslutte alle ufærdige projekter, det er jeg også selv gået igang med og det giver faktisk en dejlig tilfredstillelse. Jeg har ydermere givet mig selv en gulerod, jeg vil strikke Sylvi til mig selv! Se det hjalp!!

  SvarSlet
 4. Hold da op den er flot --Den har heller aldrig fanget mig men når jeg ser din ---Hmmm ,Har vist også ret mange ting der lige skal gøres færdig først (grin)

  SvarSlet
 5. Endnu en smuk Spidskompetence, det ér en supersmuk model. Guf til vejret, som det arter sig lige nu.

  Uha, sikke jeg kender det med startitis, du prikker til min egen dårlig samvittighed (har lige startet Geilsk løbetid op også, kunne ikke lade være....:))

  SvarSlet
 6. Den er blevet rigtig flot og jeg synes også at clips-lukningen klæder trøjen. Det er dejligt med sådan nogle trøjer man bare kan flytte ind i!

  SvarSlet
 7. Den er bare blevet så flot,nu ser man den først rigtig.FLOT.

  SvarSlet
 8. Spidsen er bare en super trøje, jeg er ved at strikke nr 2, denne gang i den 3 tråede bomuld uld.
  Har du ikke lyst til at vise dit ansigt? jeg syntes det er så dejligt at se strikkerens glade smil over veludført arbejde.

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot lavet, striberne står super skarpt. I øjeblikket strikker jeg i det samme garn, og glæder mig til jeg bliver færdig, så jeg kan nyde blødheden.

  SvarSlet
 10. Godt du fik den færdig, for den er blevet så fin.

  Yt

  SvarSlet
 11. Den er simpelthen bare blevet så flot! Virkelig en smuk, smuk trøje du har fået lavet dig.

  Lukningen klæder trøjen rigtig godt.

  SvarSlet
 12. Den er blevet superflot. I passer rigtig godt sammen og med det her forårsvejr er store uldtrøjer nødvendige. God fornøjelse med oprydningen. Det er skønt med en tom strikkekurv, så man kan starte med hvad som helst.

  SvarSlet
 13. Den er da blevet superflot! Det er nemlig rigtig dejligt at have på det garn. Lukningen passer rigtig godt til modellen.

  SvarSlet
 14. Tillykke med det flotte resultat, den er så flot. Farven er perfekt til modellen, den er jeg sikker på, at du bliver glad for.

  SvarSlet
 15. Hvor ser den godt ud! Jeg blev inspireret til at kigge på den geilske hjemmeside, men der er modellen vist ikke længere?

  SvarSlet
 16. Hej Lone, kan ikke svare dig privat så gør det her, tror nok at Bente er ved at skrive opskriften om til det tykkere garn hun har fået i stedet for det tynde som jeg har strikket dobbelt i. Så mon ikke den kommer på igen.

  SvarSlet
 17. Hvor er den blevet flot.
  Jeg har kigget på modellen flere gange, men syntes jeg har gang i så mange ting lige nu at den må vente.
  Og garn liggende til endnu flere modeller, bl.a. bagtanker og overslyngel :-)
  Man keder sig jo aldrig!

  SvarSlet
 18. Hvor er den blevet flot.
  Ja jeg kan godt se, at det er en gentagelse af, hvad de andre har skrevet, men derfor mener jeg det ikke mindre.

  SvarSlet
 19. Den er da blevet rigtig flot. Smuk smuk model - ligner noget, der var hele arbejdet værd :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 20. Nu maa jeg igang med den. Jeg koebte jo garn til een lige efter dig og naar jeg ser et saaaaa laekkert resultat sa skal den paa indende lige efter topstykket. Nu skal det vaere.
  Smart lukning du har faaet sat paa.

  SvarSlet
 21. Hei du!
  Jeg snublet innom bloggen din sånn helt tilfeldig her (trykkte faktisk på "neste blogg" nkappen oppe i menysøkelinjen), og guriland så masse fint du strikker! Denne jekken var helt nydelig!

  Hilsen fra Norge

  SvarSlet