lørdag den 22. maj 2010

Top med spids.

Kender I det, at man sidder og bladrer og lige pludselig er der en model man bare må strikke, den ser helt vildt sød ud, det er lige mig det der....
På lageret og finde garn og uha, det kan ikke gå for langsomt med at komme igang, strikker derud af og alt imens kører hjernen på højtryk, for jeg sidder og tænker garderoben igennem for at finde lige det rette tøj der nu matcher den lækre model man har gang i, kan næsten ikke vente til den bliver færdig så den kan komme i brug, eller skal jeg ud og finde noget der passer bedre til eller hvad....Tiden går, og lige med et er der gået en hel sæson, hvor den bare har ligget næsten færdig i strikkekurven, og nu hvor jeg har projekt tøm kurven igang bliver den endelig færdig, og det passer bare perfekt for nu er det jo sommer....

MEN..... det kan godt være at modellen er sød, den passer bare ikke til en halvgammel kone som mig, ligner simpelthen noget der er løgn i den...:o((
Så ingen billeder med indhold....:o))
Eneste gode ved den er at den har brugt lidt af lagergarnet, og den kommer lige med i posen til genbrug næste gang, måske er der en der har en bedre figur end mig der kan bruge den.Faktaboks:

Garn: 240 gr. bomuldsblanding af ukendt oprindelse og farvenr.
Design: Top med spids af Villy Jensen fra Hendes Verden nr. 28-2009.
Pinde: Addi turbo nr. 3.5.

Har også fået et sjal strikket færdig, det venter lige på en vask og blokning, så nu må jeg gerne starte på noget nyt, hvilket jeg allerede har gjort, og den kan jeg så drømme videre på, ind til den bliver færdig.
Rigtig god pinse til jer alle...:o))

9 kommentarer:

 1. Jeg tror nok at toppen er kjempefin. Du kan kle deg litt lag på lag. Jeg synes den var stilig. :))

  SvarSlet
 2. Fin top, men du har jo nok ret, den ser bedst ud på en smækker ung sild. Og ved du hvad det var vi 2 jo også engang, så lad os glæde os over minderne og lad en ung glad pige få glæde af "top med spids."
  Rigtig god pinse fra en anden halvgammel kvinde.

  SvarSlet
 3. Sådan havde jeg det med Hanne Falkenbergs Pirouette, prøvede den heldigvis inden jeg fik købt garnet, men jeg lignede bare, jeg ved ikke hvad... :)

  SvarSlet
 4. Sådan går det jo en gang imellem, men kan du ikke bruge den over en t-shirt som en slags vest, for sød dét er den i hvert fald?
  Men ellers skal der nok være én i genbrugsbutikken, der klapper i hænderne over sit gode fund :-)
  Glæder mig super meget til at se dit sjal :-)

  SvarSlet
 5. Den er sørme ellers fed den top, for nu at bruge et lidt gammelt udtryk, men det er den altså. Hvad med datteren Jette?
  Rigtig god pinse til dig også.

  SvarSlet
 6. Den er jo så fin - tænker lidt som 'Strikkeheksen' - brug den som vest over noget - eller noget :-).

  KH Gittemay

  SvarSlet
 7. Ja, Jette, proev den foerst over en t-shirt inden den kommer til uddeling. Eller som Inge siger, hvad med datteren??????
  Det er synd efter saadan et kaempe arbejde, men nogle gange sker det bare. Eller pil den op og strik noget andet?

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentarer, men den var beregnet til at bruge med T-shirt under, men det ligner noget der er løgn. Og datteren går sørme ikke med hjemmestrik, det er jo piiiinligt...:o)) Og Lin, har ikke lyst til at pille op igen, er jo igang med noget mere spændende lige nu...:o))

  SvarSlet