søndag den 30. maj 2010

La La's Simple ShawlEndnu et projekt tøm strikkekurven er færdigt, ved så også godt hvorfor det har ligget så længe der, det er garnet.... meget stift og uelastisk som silke nu engang er, og det fnulrede meget, derfor var det irriterende at strikke med. Også derfor jeg har valgt et meget simpelt mønster, var begyndt med et mere kompliceret lace sjal, men måtte opgive, det er næsten ikke til at strikke 2 masker sammen i det garn.

Og i vask smittede det meget af, synes ikke farverne er så klare mere, og det fnulrer stadig, så nu ligger det nok bare på lager.Faktaboks:
.
Garn: 200 gr. Silke uden banderole, købt hos Lavendelgården.
Design: La La's Simple Shawl af Laura Linneman, Ravelrydownload.
Pinde: Ibenholtrundpind nr. 4.5.
.
To ting mere er tilbage i kurven, sokker som er godt på vej, og Patentcardiganen kan godt være at den får lov at ligge til efteråret, for den er en tyk ulden sag, ikke så behageligt at strikke lige nu, selvom det bare står ned i stænger, passer den jo ikke til årstiden.
Er ved at se slutningen på min sommercardigan, som nyt projekt lige sneg sig ind efter jeg var færdig med min mislykkede top fra sidste indlæg, og jo kom også lige til at slå op til Swallowtail, den har ligget længe på to-do listen.
Så nu vil jeg en tur i blogland, og så må der strikkes, det er jo ikke vejr til at gå i haven..:o))

7 kommentarer:

 1. Sejt gaaet at du kom igennem sjalet som dertil lige skal siges et hammer flot. At strikke i saadan noget garn som du beskriver det, kan ikke lige vaere den stoerste lykke. Hos mig ville det nok vaere roeget sig en tur hihi.
  Fortsat god week-end

  SvarSlet
 2. Det er et smukt sjal i nogle kønne nuancer, en skam at garnet ikke er i den bedste kvalitet.

  SvarSlet
 3. Meget smuk sjal, ærgelig når garnet ikke lige er så godt.

  SvarSlet
 4. Smukt sjal, øv med trælst garner, der falmer. Smid noget eddike i skyllevandet, det kan fixere farven.

  SvarSlet
 5. Helt vildt flot - den opskrift er fluks hentet, for én kunne da godt bruge et nyt sjal til samlingen :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Næh, hvor er det smukt :-) Silke vælger man jo ikke for strikkeglædens skyld, men for det smukke færdige arbejde. Det er et utroligt lækkert sjal, du har fået lavet der - så godt, du holdt ud :-)

  SvarSlet