søndag den 25. oktober 2009

Kreative dage i FredericiaIkke nogle vilde indkøb herfra, mønstre til strikkede mus, de var bare så søde slet ikke til at stå for, om jeg når dem til denne jul er ikke sikkert. Og Englekit fra Kastanien, det er et overkommeligt projekt, de er bare så flotte. Og så blev det til en hornknap, håndlavet af en lokal mand, som får hornene fra afrikanske køer, han havde mange flotte ting i både horn og træ.
Og 15 stk. knapper til Sukkertrøjen, så man kan ikke sige at jeg har overkøbt eller forøget garnlageret denne gang.Men garn var der masser af, og mennesker, der var bare tryk på, fuldstændigt umuligt at komme ind i standene og mærke på noget garn, det hjalp dog senere på eftermiddagen. Havde en forrygende dag i selskab af Tina, vi fik set en masse og fik masser af ideer til noget andet end strik. Men var godt træt efter alle de indtryk, samtidig synes jeg ikke at jeg havde tid nok til at se det hele, kunne godt bruge en dag mere. Men skal jo også lige nå at vende hytten og tømme et par maskiner her inden arbejdet kalder igen imorgen. Og selvfølgelig skal der også strikkes lidt.

7 kommentarer:

 1. Imponerende, at du ikke købte mere. Som du skriver til mig, kunne jeg jo bare ose, men det er altså en disciplin, jeg ikke har fået lært, når det gælder garn ;-) Slet ikke, hvis jeg skal køre langt for det. Så er det sikrere at blive hjemme :-)
  Dejligt, du havde en god tur :-)

  SvarSlet
 2. Tilslutter mig Lenes bemærkning. Imponerende et du ikke købte mere.

  Er helt vild med englene. Glæder mig til at se dem færdige.

  SvarSlet
 3. nej, men man behøver jo ikke altid købe - somme tiden skal indtrykkene lige synke ned, eller måske er der bare ikke lige noget der trak, lækkre knap - hvor mon den skal bruges

  SvarSlet
 4. Sikke dejlige indkøb De mus må jeg vist ud at se efter. Sidste år fik alle strikkede grise, så det må bliver mus i år- tror jeg.

  SvarSlet
 5. Næh...tænk at du kan komme derfra med så lidt :-))).
  Glæder mig til at se de engle...

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Vi var bare goe var vi ... til ikek at købe for vildt ;)
  Jeg var tæt på at tage derop igen om søndagen. Meeeen :)

  SvarSlet
 7. harris helping stray eurohistory gentle advisable powered adcock thatyour montreux mansion
  masimundus semikonecolori

  SvarSlet