onsdag den 21. oktober 2009

Bøger og Red Barnet huerNye bøger er ankommet, de er bestilt for meget længe siden, havde helt glemt det da, Alice Starmore's bog har man kunne forudbestille i lang tid, og den har jeg længe ønsket mig, det er en bog fuld af diagrammer til forskellige Fair Isle mønstre og super gode hjælpesider med meget tydelige billeder af hvordan man gør de forskellige ting. Er ikke helt klar over om det er et genoptryk af den gamle bog, som har været umulig at få fingrene i. Og der er også meget historie i, det bliver hyggeligt at læse.
Den anden bog Simply Shetland 3, ved jeg simpelthen ikke hvorfor jeg har bestilt, kan ikke finde en eneste ting i den jeg gider at lave, i hvertilfælde ikke lige nu, eller har jeg trykket forkert da jeg bestilte, sådan går det, når det er så længe siden det er gjort.Har også været med på bølgen i at strikke små huer til Red Barnet, de er sendt afsted, og det tog da lidt af lagergarnet, 100 gr. i alt for de 5 på billedet.
Fra venstre øverst er det Aviatrix, det 3 ens huer er Hospital Hat, bare uden retriller forneden, begge er fundet på Ravelry, den ribstrikkede er fundet på Hendes Verden.
Det var helt svært at stoppe igen, da jeg først var kommet igang med dem, for man skal lige have en mere, men da mange projekter banker på og en helt anden pakke kom ind af døren, så måtte jeg sige stop.Ja, øh, den pakke indeholdt så lige 1250 gr. dejligt garn og et par farvekort, så mon ikke jeg skulle have til vinterens forbrug nu.
Det skulle jo så også måske sætte en stopper for et vildt indkøb i den kommende weekend, hvor jeg lige smutter til Fredericia om lørdagen og bare oser lidt rundt...:o))
Det kan være vi ses, kan jo altid drikke kaffe, når nu jeg ikke skal købe så meget.

7 kommentarer:

 1. Uh, den har jeg også haft kik på - Fairisle knitting, spændende at se, hvad du får lavet - kan ikke lade være med at fnise lidt, fordi du slet ikke kan huske, du har bestilt den anden ;-)

  Sikken en samling søde huer, man bliver nemlig hurtigt grebet.

  1250 g garn er jo egentlig ikke ret meget, vel ? ;-) Håber, du får en god tur til Fredericia, jeg bliver hjemme i år, det er nu mest fra lagersalget i Kolding, så jeg må sidde foran mit garnskab hele weekenden og snøfte over mit store garnlager. Ha´ en god tur:-)

  SvarSlet
 2. Tak Lene, så sender jeg lige nogle lommetørklæder til dig...:o)) Og tager heller ikke til Kolding, det er alt for farligt, og der er så meget i Fredericia at det er svært at nå begge dele på en dag.

  SvarSlet
 3. Tager også til Fredericia om lørdagen, men vi to (hovedeløse fotos på bloggen) får svært ved at finde hinanden! Hi hi

  SvarSlet
 4. Hej Fynpige, ved ikke engang hvad du hedder, men overvejer at tage Viften på, hvis ikke det lige er for varmt den dag, så kan du kende mig...:o))

  SvarSlet
 5. 1250 g garn har du da strikket længe inden næste webstrikfestival. Skønne farver iøvrigt.

  Alice Starmores Fair Isle venter på mig i USA. Det er et genoptryk af den gamle bog.

  Desværre ingen Fredericiatur til undertegnede, jeg skal udenlands. God tur!

  SvarSlet
 6. Lækkert lækkert garn - og det får du da hurtigt omsat. Du når sikkert slet ikke at opdage, at det nu er en del af lageret :-))))
  Godt at jeg bor så langt nordpå...sådan da. Men det ville bare gå galt - både det ene og det andet sted.
  God tur...og pas nu på med al den kaffe :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 7. Søde små hatte du har fået lavet, jeg vil også sige 1250 gram, det får du da hurtigt brugt - dejlige farver. God tur til Fredericia.

  SvarSlet