lørdag den 15. august 2009

Moire SkirtDet er altså næsten umuligt at tage billeder her uden at den kat vil med på, men her er så langt om længe min nederdel der er blevet færdig.
Det har været en drøm at strikke den, en blanding af silke, uld og alpaca, og en masse snoninger, lige noget for mig.Havde først strikket den i det Geilske silkeuld alene, men synes at den blev for tynd, så bestilte en alpaca der passede i farven og gik så en pindestr. op, det passede også bedre med strikkefastheden. Og farverne er bare så smukke sammen.
Igen en sommermodel jeg har lavet til en vintermodel, for oprindeligt er den strikket i noget tykt bomuld, og så er den strikket i 6 baner, som er syet sammen, men det havde jeg ikke lige tålmodighed til, så kantmaskerne blev fjernet og det hele sat på en rundpind, har set på Ravelry at flere også har valgt denne løsning.
Har valgt at forsyne den med foerstof, da jeg har hørt at det løser problemet med at der kommer "rumpefacon" og så hænger den heller ikke i benene.Tag jer ikke af de akavede stillinger jeg står i, for teenageren tager bare billederne i en fart, uden at tænke på hvad der ser pænest ud, og vupti er hun væk igen, ikke til at drive fra den computer...

Faktaboks:

Garn: 160 gr. Geilsk silkeuld fv. 06 + 150 gr. Babyalpaca fv. Au 13.
Design: Moire Skirt af Nora Gaughan fra bogen Knitting Nature.
Pinde: 4 Addi Lace.

Snart ryger der en Shetland Triangle af pindene, har kæmpet med at få det færdigt, for der er så meget andet på pindene lige nu der er mere spændende end det sjal. Og nu vil jeg gå ud og sylte nogle rødbeder fra urtehaven. God weekend til alle. :o))

10 kommentarer:

 1. Hold da kæ...hvor er den flot, Jette. Og sikke farver!. Ja, jeg tænker nok at alle de snoninger lige er dig :-)).
  Men altså: flot flot flot.
  God fornøjelse med rødbedesyltningen :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Bare så flot, den er blevet! Rigtig lækre mønstre er der i den bog, uha, bliver da helt inspireret at finde den frem, høøøm, måske skulle jeg hellere rydde lidt ud i strikkekurven først :)

  SvarSlet
 3. Smækkerlækker! Den vil jeg gerne se IRL.

  SvarSlet
 4. Den er bare utrolig flot, og sikken läkker farve!

  SvarSlet
 5. Sikke en lækker nederdel. Flot flot med snoningsmønsteret og farven er genial. Den får du sikkert slidt op inden du når at blive træt af den :-)

  SvarSlet
 6. Meget smuk nederdel!! Og uden tvivl lækker i den fiberkombination.
  :-) Britt

  SvarSlet
 7. Den er bare blevet så flot - den nederdel. Og som den da bare sidder helt perfekt!!!

  God idé med kombinationen af de 2 garner.

  Uha - også en af mine drømme - at strikke en nederdel.

  SvarSlet
 8. Det er dog en ualmindelig flot nederdel og den sidder jo fantastisk. God ide med for :-)

  SvarSlet
 9. herregud vad flott du blev i den kjolen, den är så läcker med alla snoningar

  SvarSlet