fredag den 28. august 2009

Shetland Triangle

Endnu et styk sjal er kommet af pindene. Og samtidig et af de nemmeste jeg nogensinde har strikket, det tenderer til det kedelige, men god tv-strik og så har jeg fået gammelt lagergarn anvendt til det.

Og så er det heller ikke lige så luftigt i mønsteret, som jeg godt kan lide, men det er stort, over 2 meter i vingefang, det var for at få brugt alt garnet, ellers er det jo et lille sjal med omkring 10 rapporter, tror jeg nåede op på det dobbelte. Men det skal jo nok finde sin anvendelse et eller andet sted. Burde måske have gået et pindenummer op, da jeg jo er en faststrikker.


Faktaboks:

Garn: 150 gr. NZ lammeuld, fv. 123.
Design: Shetland Triangle af Evelyn A. Clark fra bogen Wrap Style.
Pinde: 3.75 Addi Lace.

Har fået bestilling på et babytæppe, som jeg var i Odense for at købe garn til, samtidig så jeg at DAD havde udsalg og kom lige til at forøge lageret, bare en lille bitte smule. Kate havde så ikke lige det garn til tæppet og måtte til Tanterne, ved ikke hvad det er, men betjeningen der er altså ikke så rar, kan ikke lige sætte fingeren på hvad det er, men hvis jeg kan undgå den butik, så gør jeg det.
Og det bliver så blive mit andet projekt på Sjal-kalen.

13 kommentarer:

 1. Hvor er det flot Jette!Mht tanterne har jeg egentlig aldrig oplevet det, men jeg kender mange, der ikke kommer der mere pga noget lignende.
  knus

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot dit sjal. Skønt med store sjaler her til efteråret.
  Merete

  SvarSlet
 3. Lækkert sjal og perfekt til efteråret.

  SvarSlet
 4. Sjalet er dejligt stort og farven er jo lige i øjet ;)

  Jeg kommer gerne hos Tanterne.

  Yt.

  SvarSlet
 5. Det er jo så flot, Jette. Og en dejlig farve.
  Åh hvor jeg godt gad at bo så tæt på DAD. Den ene gang, jeg har været hos Tanterne, var jeg heller ikke synderligt imponeret, da jeg gik derfra - tværtimod faktisk.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Ja, jeg har jo efterhånden strikket, jeg ved ikke hvor mange Shetland Triangle:-) Jeg elsker det mønster, og synes også, det er godt TV-stril:-) Dit sjal er da også blevet usædvanlig flot og dejligt stort. Smukt!

  SvarSlet
 7. Det er en dejligt mønster med en utrolig effekt, lækker farve har du brugt også, og med den størrelse, bliver det jo en skøn puttesjal!

  SvarSlet
 8. Ja, det bliver rigtig dejligt her til vinter - jeg er også vild med "luftige" sjaler, men engang imellem er det nu også dejligt med et, der er lidt tættere i det - jeg synes det er blevet super flot, smukt mønster og farve :-)

  SvarSlet
 9. I altså Jette - hvor er det bare flot. Jeg kan rigtig godt lide størrelsen på dit sjal. Rigtig til at putte sig ind i til vinter.

  SvarSlet
 10. Sikke et stort og lækkert sjal:-)

  SvarSlet
 11. Jeg syntes det er utroligt smukt dit sjal .... ville ønske jeg havde tålmodighed og evner til at lave et ....
  god weekend

  SvarSlet
 12. Rigtig flot sjal.
  Jeg synes ikke det gør noget at det er stort og lidt fast i det, så er det perfekt til hyggesjal.
  Lammeuld lyder dejlig varmt.

  SvarSlet
 13. I want not agree on it. I assume polite post. Particularly the appellation attracted me to be familiar with the whole story.

  SvarSlet