lørdag den 1. august 2009

Ferien er slutØv, øv, 3 uger flyver bare alt for hurtigt afsted, hader den sidste dag før jeg skal på arbejde igen, det er bare så hårdt at komme tidligt op igen, nu hvor man bare har gået og hygget, sovet længe og ikke hængt i en klokkestreng. Sådan er det jo hvert år....:o((

Nå, men har da fået startet en hel del strikkerier op her i ferien, det er så spændende at starte på noget nyt, bedre end at gøre noget færdigt.

Hele 6 ting er på pindene, blandt andet mine første toe-up sokker, har strikket den første 2 gange, da den blev for stor, nu tror jeg den passer, men gider ikke lige fortsætte, for jeg har jo også gang i et meget simpelt sjal, plus en del mere.Var på fåredag i Gummerup, men købte ikke noget, der var ikke noget nyt og spændende, det er nok mere spændende for spindere. Sjalet herover er i silkegarn fra Lavendelgården, hvor jeg har besøgt Lone et par gange i ferien, glemte helt at spørge om løbelængden på garnet, bare for at få det lagt rigtigt ind på Ravelry, men det er lækkert garn, selvfølgelig som silke er lidt uelastisk at strikke med, derfor det nemme sjal, for havde startet med et lace-sjal, men det kunne mine fingre ikke holde til at strikke så mange masker sammen.

Nu glæder jeg mig bare til det bliver torsdag, for så skal Joan og jeg gøre alle Københavns garnbutikker et visit, det kan vi lige nå på en orange billet, og så vil jeg ikke love at jeg ikke køber noget...:o))

7 kommentarer:

 1. God tur til København!
  Trælst med strømpen, den første af mit par endte også med str hagrid.
  Skipper Stoffer har vist nok udsalg...

  SvarSlet
 2. Det var da et dejligt sjal du har gang i.
  God arbejdslyst når du kommer deritl- det er værst at tænke på- husker jeg

  SvarSlet
 3. Ja, det er altid hårdt at skulle i gang igen, men heldigvis som regel "bare" et bestemt punkt, der lige skal passeres ;-)

  De nye, skønne projekter og turen til Kbh., kan forhåbentlig hjælpe lidt på det :-)

  SvarSlet
 4. Ja sådan en ferie går forrygende hurtigt. Det bliver lidt små-hårdt i morgen tidlig...pyh ha.
  Sjalet ser spændende ud. Håber du får en god tur til staden.
  Har endnu ikke forsøgt mig med strømpestrikning på den led....det må komme en gang.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 5. Bliver også hverdag igen i morgen hos os. Uha, uha..... Hvordan skal vi dog komme tidligt op???

  Har vist og 6 projekter på pinde.....

  Meget skøn farve til strømperne.

  SvarSlet
 6. God tur og god fornøjelse med storbyens fristelser!
  Utroligt flot sjal du har lavet i din forrige post!
  Ha' en god uge.

  SvarSlet
 7. Tja, brugte ferier er ofte billigt til salg. Men gode ferier lever man heldigvis længe på. Og mht ikke at leve i klokkestreng: prøv at tage uret af fredag aften og lade det ligge i skuffen i hele weekenden. Det føles næsten ligesådan....jeg eeeelsker mine weekender på den måde.
  :-) Britt

  SvarSlet