søndag den 5. april 2009

RhomberEndelig kom det fine vejr, så man kan tage billeder udendørs igen. Rhomber som jeg købte da vi var til strik-in hos Lotte Wackerhagen, med indlagt besøg hos Karen Noe i Uldum, hvilken skøn tur.
Den har været sjov at strikke, garnet var blødt af et hørgarn at være, eneste minus er de utroligt mange gange man skal bryde garnet, for det giver en hulens masse ender der skal hæftes.
Har strikket i en str. M, men med længde efter en str. L, da, jeg ved at hendes modeller er meget korte, og synes godt denne kunne have været en anelse længere, har hevet godt i den, mens den var våd. Og så et minus mere, i vask fnulrer det garn helt vildt, jeg kunne blive ved med at ryste af den, og da den var tør, gik jeg udenfor og den fik en rystetur mere, og der kom stadigvæk en masse af, og min sorte bluse jeg havde under var helt sat til, håber det går over efter nogle flere ganges vask.Faktaboks:
Garn:
I alt 410 gr. garn, fordelt på 365 gr. Linea Hør, fv. lysegrå - 45 gr. Linea Hør i fv. skifer. Design: Rhomber af Karen Noe.
Pinde: 3.5 Addi Turbo.

Og det er så det 5. ud af de 12 projekter på Ravelry.

Og mens vi var ude og tage billeder opdagede jeg lige at de små violer titter op i græsset, nu er det ved at være rigtig forår.
Har lige her til morgen sendt datteren en tur til London med ungdomsskolen, uha, det er svært, at hun skal helt derover i 5 dage, der er så tomt her nu, men jeg er sikker på at 50 teenagere nok skal hygge sig og shoppe igennem, bare det var mig.... Der er vel et par garnbutikker der godt kunne kigges på..:o)) Og håber mit kamera kommer med hjem i hel stand igen.....
Vil lige ønske en rigtig god påske til alle, skal desværre på arbejde de næste 3 dage, men så skal der også arbejdes i haven og slappe af og sove længe.

15 kommentarer:

 1. Pyh ha - den er flooooot, Jette. Det ligner sådan en, man bare flytter ind i :-))).
  Jeg skal også på arbejde de næste 3 dage - så vi kan da lide sammen :-))))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Den ser dejlig ud din nye trøje!

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet flot, super ;)

  Så er det ikke kun mig med det garn,mit nullerede også helt vildt.

  Yt.

  SvarSlet
 4. Det ligner en rigtig hyggetrøje - skønt. Og tak for tippet - jeg haaaaaaader garn, der fælder....så det går jeg da bare udenom.
  God påske!
  :-) Britt

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot, og 5 ud af 12 :-) hvad skal du så lave sidst på året Jette. Du er skisme hurtig.

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot.
  Jeg har også strikket i Linea Hør og mit garn fnulrer ikke. Jeg er faktisk rigtig glad for min bluse af det garn.
  Det er vel ikke dit garn der ikke er ok, prøv at spørg hos forhandleren.
  Men ærgerligt at strikke sådan en fin trøje og så finde ud af at den fnulre, håber det holder op.

  Hilsen Nina

  SvarSlet
 7. Jamen det er da lige tilpas du blev færdig med den fine bluse - hør og det fine vejr passer jo sammen

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare blevet flot.
  Men hvor er det ærgeligt at garnet fnulrer.
  Det er så irriterende.
  Håber det bliver bedre med tiden.

  SvarSlet
 9. Trøjen er godt nok blevet flot.
  Men jeg syntes godt nok det må være så træls at lave så stort et arbejde og så fnuler det på den måde.
  Har du talt med Karen Noe om det?
  KH Anja

  SvarSlet
 10. Den ser vel nok skøn ud og jeg vil også sige tak for tippet, det lyder ikke rart, at det fælder så meget. Håber, det bare lige skal "fælde af" :-)

  SvarSlet
 11. WOW hvor er den blevet flot :) Jeg håber også den fnuldrer af, så du ikke skal døjes med det hele tiden! ;)

  SvarSlet
 12. Tak for alle kommentarerne, havde hørt fra Sus at det var et meget nemt garn, det skal bare i maskinen og holder sig så flot. Så håber på at det kun er de første par gange at det fnulrer så meget. Ved at Yt havde samme problem med Ballonkjolen, så mon ikke at Noe har fået en lidt dårlig sending hjem, gider ikke ringe og brokke mig, regner med at det er til den har fået nogle ganges vask.

  SvarSlet
 13. Endnu en flot trøje fra din hånd. Du får virkelig mange flotte ting lavet.
  Og tak for at du trofast kommenterer min blog. Jeg er ikke selv så god til at kommenterer, men jeg glæder mig meget over de kommentarer jeg får.

  SvarSlet
 14. Hvor er den flot din trøje, den kan du være stolt af. :-)

  SvarSlet
 15. Hvor er den blevet flot! Det er flot at du allerede har den færdig. Du er godt nok hurtig og du har samtidig tid til at følge med i/og kommenterer så mange af vi andres arbejde og hjælpe med links og gode råd. Tak for det :)

  SvarSlet