lørdag den 28. marts 2009

Knitting Nature

Jeg faldt for et mønster i denne bog, da jeg læste at Nynne havde strikket et halstørklæde fra den. Og straks søgte jeg på Ravelry og så hvad den ellers indeholdt, og fluks i en fart fik jeg den bestilt, det gik så stærkt at jeg glemte at det var hos Amazon.com og ikke Amazon.uk at jeg lagde ordren. Så blev godt nervøs for at skulle betale told, håbede at den gik igennem, og til alt held gjorde den, men kan nu se at eLounge har den til næsten samme pris.
.
Og så er opskrifterne jo lavet af en af mine yndlingsdesignere Nora Gaughan, og der er en del i denne bog der virkelig trækker for at komme igang, og den var da heller ikke mere end lige kommet ind ad døren før der var slået op til Roundabout Leaf Tank, Ravelrylink, den så nemlig tilpas spændende ud og havde jo lagergarn liggende, valgte at bruge 2 tråde af BC's shetlandsuld for den passede perfekt med strikkefastheden, og havde en hel spole på 1 kilo, som jeg købte i efteråret.

Men jeg får ikke så meget færdig, når jeg har så mange ting igang, det nærmer sig med Rhomber og Topstykket, men har allerede flere ting jeg gerne vil starte på, må virkelig tage mig selv i nakken for ikke at begynde på en hel masse. Og på torsdag skal jeg til store strikkeaften igen på Kulturmaskinen, og der kommer Birte P. fra Garngalleriet, og ved at hun har en masse skønne garner, uha, det bliver svært....
En Pærepie venter på at blive lavet, påskepynten er kommet op, og så er der dømt hygge i sofaen, selvfølgelig med lidt strik... God weekend til alle.

10 kommentarer:

 1. Den top har jeg også forelsket mig i. Skal bare lige have noget af det andet i kurven færdig først

  SvarSlet
 2. Ja, den er virkelig skøn - også meget dejlig farve, du har valgt til den :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er den top da bare superfed - er der flere opskrifter af den kaliber i den bog ????
  den vil jeg lige se lidt nærmere på

  SvarSlet
 4. Hej Elin. Der er mange fede opskrifter i bogen, hvis du kan gå på Ravelry, kan du se dem alle.

  SvarSlet
 5. Fedeste bog! Kan godt forstå din iver...og herregud - du har jo kun 3 ting i gang....det er jo i n g e n t i n g. Her er der vist gang i 5 ting pt. - og nu har jeg gang i det 6. Damned at man kun har 2 hænder, for der er SÅ meget, jeg har lyst til at lave i øjeblikket. Det er lige før, det holder mig vågen om natten, altså.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Hej Gittemay
  Niks... Nøjes ikke med de 3 ting, der er lige lidt andet også, men det ligger bare lidt stille hen...

  SvarSlet
 7. Jeg har været inde og kigge - ja der er godt nok mange lækre ting i den bog - så jeg har skrevet den op

  SvarSlet
 8. Meget spændende projekt - og skøn farve!

  SvarSlet
 9. Godt tolden ikke opdagede den :-)
  Den ser godt nok lækker ud, den bog.

  Og toppen er også rigtig fin.
  Det er en skøn farve.

  SvarSlet
 10. Jeg kender det godt... jeg har også altid gang i tusind ting! Det bliver spændende at se nogle flere færdige projekter ; )

  SvarSlet