søndag den 12. april 2009

Japanske BølgerJa, ved godt det er lidt sent på sæsonen med et halstørklæde, men det har været et stykke tid undervejs, men bedre sent end aldrig. For det italienske garn Joan havde med hjem til mig fra sin efterårsferie er blevet forvandlet til Japanske Bølger.
.
Og det er bare blevet et rigtigt lækkert blødt halstørklæde, så det glæder jeg mig til at bruge, når nu om laaaaang tid det bliver vinter igen.Og det er jo et super enkelt mønster, som man kan huske i hovedet efter et par rapporter, og så store pinde, det kan næsten ikke være nemmere.

Faktaboks:
Garn: 150 gr. Carousel fra Filatura de Grosa
Design: Japanske Bølger af Nanna Gudmand-Høyer.
Pinde: 6.5 Addi Lace.
.
Og jeg har bare været i haven hver dag i ferien, så nu er den begyndt at være præsentabel igen, men det er hårdt, så jeg trængte lige til at komme ind og slappe lidt af igen.
Og har startet på 2 nye projekter, Løgblomst og Adamas Shawl, og brænder for at komme igang med Lopem og Regndråber, så jeg går ikke tør for ideer lige nu. Og måske skal jeg på fordeling, så bliver der jo mere strikketid, regner med at få noget at vide efter påskeferien.....:o))

Og har I set at der er åbnet en ny netbutik med garn, Holst garn, hvor man kan få 2-trådet uld i 96 farver, og man kan købe fra 25 gr., så behøver man ikke at ligge inde med en hel masse overskud, det var en super ide!!!!
Og dette bliver det 6. af de 12 projekter på Ravelry.

11 kommentarer:

 1. Det er bare smukt garn du har fået fat i der. Mønstret kan jeg også godt lide. Held og lykke med Løgblomst. Den kan du godt glæde dig til- det er nogle gode opskrifter der er i Strik naturligvis

  SvarSlet
 2. Det ser bare ud som et rigtigt lækkert tørklæde du der har strikket. Jeg har også Loppem på min to-do liste - tror det bliver det næste, der ryger på pindene. Jeg har tjekket den nye netgarnbutik - det er en supergod idé at man kan købe så små mængder.
  Fortsat god påske!

  SvarSlet
 3. Jeg har også opskriften, men der er noget, jeg ikke rigtig kan huske ( har strikket det en gang) det er det med, 2 ret løs af, flyt maskerne tilbage på venstre pind, strik dem ret sammen.Jeg spurgte Nanna sidste gang, men vil ikke være bekendt at gøre det igen. Håber du kan hjælpe mig.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt.
  Super flot garn og helt perfekt mønster, hvor farverne kommer til sin ret.

  SvarSlet
 5. Lækkert garn og tørklæde. Det sprudler af inspiration her på siden. Nyd havearbejdet, vejret er jo perfekt til det.

  SvarSlet
 6. Dejligt tørklæde...ded duer sikkert også fint til en forårsvind.
  En skøn omgang projekter du der er ved at varme op til - dem glæder jeg mig til at se mere til.
  Og ja, Helle var valgt et supergodt koncept til sin biks...og garnet er skønt!
  :-) Britt

  SvarSlet
 7. Flot tørklæde...og du er ikke den eneste, der er på forkant med vinteren :-). Også her laves tørklæde...
  Fedt vejr til havearbejde - men det er dælme hårdt efter en lang vinter...men også dejligt at kunne se, hvor man kommer til :-))))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 8. Skønt tørklæde i meget smukt garn - rart at ha´ noget, der gør, at man næsten kan se frem til næste vinter ;-)

  SvarSlet
 9. Rigtigt smukt tørklæde, og hvem kunne ikke bruge sådan et en kølig sommer aften ;-)

  SvarSlet
 10. Lækkert lækkert tørklæde - virkelig smukt. Du får lavet så mange smukke ting

  SvarSlet
 11. Fint lille tørklæde - det glæder mig at du kunne få noget ud af garnet. Farverne spiller fint i de japanske bølger. Hold op hvor er du flittig!!

  SvarSlet