fredag den 20. marts 2009

Mere fra messenJeg kunne jo ikke besøge messen en gang til uden at få noget mere til lageret, det blev til 2 ngl. af det skønne Noro Silk Garden, købt hos Lund + Lund's stand, en knap fra Birthe Sahl, som skal bruges til at lave en broche af, som skal passe til en vest af det dejlige Silkeuld fra Geilsk, hvilket jeg kom til at købe 4 ngl. af. Så nemlig at der var en model af Livstykkevesten, men er lige nu ikke helt sikker på om det lige bliver den vest jeg vil strikke, det kan jo være at der dukker andet op.Men havde en forrygende skøn dag i selskab med Tina, vi osede bare rundt og kiggede, købte, gramsede og fik en masse gode ideer, og så fik vi hilst på en masse andre bloggere og webstrikkere, det var så dejligt at møde jer alle. Vi var der næsten da de åbnede og blev lige til det sidste. Tina har lagt en masse skønne billeder ind, vidste at jeg ikke behøvede at have kamera med, for hun tager jo altid nogle super billeder. Det var godt nok en hård weekend, havde nemlig været til 50 års fødselsdag lørdag aften/nat, så det var ikke mange timers søvn jeg havde nået at få, så da jeg kom hjem faldt jeg sammen og det tog lige et par dage inden jeg kom ovenpå igen.
Så var det jo bare at komme igang med at få strikket noget, Rhomberne er jeg nået som billedet viser, men ak, Fru Noe er ikke bange for at hæfte ender, se lige hvor mange der er....... Sådan cirka en milliard million..... Men det er overstået, ved ikke lige hvad der skete, en eller anden kom ud fra kommoden og fik det ordnet, så nu kan jeg komme til at strikke ærmer, uden at blive filtret ind i alle de dumme ender.

Har lige fræset urtehaven, så nu er der næsten klar til at lægge kartofler, for engangs skyld er jeg tidligt på den og kan måske nå at få nye kartofler inden sommerferien, og det dejlige vejr skal jo nydes udenfor, så der står nok havearbejde på skemaet imorgen også.
Kan i alle have en rigtig god weekend!!!

8 kommentarer:

 1. Lækre indkøb du fik med hjem :):) Det er første gang jeg har været til messe og slet ikke fattet at det var lukketid, før udstillerne tog deres papkasser frem ;);)
  Rigtigt hyggeligt var det!

  SvarSlet
 2. Mums det ser meget lækkert ud. Har du gemt penge til næste strikkecafé?


  Det har også været godt havevejr i denne uge.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor meget läkkert garn du fik med hjem, ikke andet end at man bliver lidt misundelig!

  SvarSlet
 4. Skønne ting, du har fået med hjem -det lyder som en hård, men dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 5. Sikke noget dejligt garn du fik med i farten :-)

  Det var da også svært at lade være :-)

  SvarSlet
 6. Det har altså også været dejligt ude i haverne i denne uge - åh jeg hader altså også alle de ender der skal ordnes - men resultaterne af anstrengelserne er jo super

  SvarSlet
 7. Uha Jette, det er lækre sager du har fået med hjem til gemmerne :-)

  SvarSlet
 8. Jeg savler :-)))Vildt lækre sager, du har med hjem.

  KH Gittemay

  SvarSlet