lørdag den 13. december 2008

Gået i sortJa, min computer er gået i sort, vist nok grafikkortet der er stået af...:o(( Øv, hvor er man bare afhænging af sådan noget. Har skilt den totalt af og hold da op, alle de nullermænd der kan være i sådan en tingest, men den blev blæst ren ved hjælp af trykluft, og en køler, der længe havde larmet blev sat fast igen. Men det hjalp ikke på at den hele tiden slukkede skærmen, så der var ikke andet at gøre end at ringe til experten, og han har lovet at tage den på mandag. Så fra nu af skal jeg huske at tage backup af alle mine filer, har bare så mange opskrifter og billeder liggende på den. Og den er også hovedcomputer her i huset til printer, foto og internetforbindelse, så det meste af eftermiddagen er gået med at få den anden rigget til.

Formiddagen blev brugt til at lave 4 slags småkagedej, de er klar til den store julebagning imorgen. Og strikbilleder må i undvære til jeg får lavet computeren.

7 kommentarer:

 1. Ja, det er simpelthen utroligt så afhængig man er af sådan en maskine :-)

  Håber at det lykkedes at få den i tip top iorden.

  SvarSlet
 2. Nej hvor irriterende. Håber du får fod på det, så vi igen kan se dine strikkerier.

  SvarSlet
 3. Trælst!
  man er bliver så nemt afhængig af den lille bærbare.

  SvarSlet
 4. øv hvor irri.. hva´ håber det snart går i orden igen - det skal bare virke sådan noget teknik!!
  Rigtig go bage dag;-)

  SvarSlet
 5. Så får du jo bagt! Men det er dödirriterende, skal selv afsted med sönnens på mandag, som er stået helt af med blå skärm og deslige. Så fine ting du gör.

  SvarSlet
 6. Uh, hvor surt, håber du får styr på den, så vi stadig kan følge de fine ting, du laver :-)

  SvarSlet
 7. Åh, Jette, heldigvis er det "bare" computeren, da jeg så overskriften troede jeg et kort øjeblik at det var dig! Ja, det med kopieringen lærer de fleste af os nok på den hårde måde. Jeg håber eksperten klarer sagen for dig!

  SvarSlet