søndag den 14. september 2008

Fifi finiSlut på Fifi, det har været en dejlig model at strikke, ikke noget med at se fjernsyn alt for længe ad gangen, bare med at holde øje med opskriften hele tiden.
Til minussiden hører at jeg synes den er for udringet, har overvejet at hækle en kant rundt, kan nemlig mærke at den vil gerne ned over skulderen, og det er jo en vintermodel jeg har lavet, kan godt mærke ulden i garnet, så skal nok have noget under blusen. Men ellers stort set tilfreds med den, skal nok ikke lige på en dag hvor maven ligner en i 6. måned, for den sidder til.

Jo, og så har jeg valgt at lave den med lange ærmer, da jeg ikke er så vild med sommerbluser i så tykt garn, har bare fortsat mønsteret og taget ind undervejs, så det passede nogenlunde med den bredde jeg ville have ærmet til at være.Og så synes katten da lige at det var fint der lå en dejlig blød ting der på gulvet, så måtte opgive at få et billede af den liggende, men farven er også mest den rigtige på billedet udendørs.Faktaboks:
Garn:
410 gr. Merci, strikket dobbelt - farve 1055
Design: Fifi fra French Girl Knits - str. M
Pinde: 4.5 Addi Lace - Denise til ærmerne.

Jeps, det luner godt på lagerregnskabet med denne model, og nu hvor jeg er færdig med den her, må jeg slå op til Rismarker fra bogen Japan strik, det glæder jeg mig til, har også næsten den første Ærmeling færdig.

Og på tirsdag skal jeg på et pilefletskursus her, sammen med Krista, som er ret god til at lave sådan nogle skønne flettede ting, og har længe haft lyst til at afprøve det, og da Krista spurgte om jeg ville med, var jeg ikke længe om at beslutte at det skulle være nu....

12 kommentarer:

 1. Den er flot og sidder virkelig godt på dig!
  Sjovt med Merci for jeg synes det er noget af det blødeste, men datteren påstår hårdnakket at ærmerne i hendes Merci-kjole kradser. Og nu skriver du at du kan mærke ulden.....
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun tilslutte mig "grendesign" den er flot og sidder perfekt, men hvis du har den fornemmelse at den falder ned over skulderen er det måske en god ide med en kant :-)

  SvarSlet
 3. Den ser rigtig, rigtig lækker ud og ligner en perfekt vintertrøje. Jeg er heller ikke selv så meget til strikkede sommersager.

  Jeg glæder mig meget til at se rismarker!

  p.s. Tvinni Tussah er det samme (næsten) som duo silke/merino, blanding af silke og uld. Skøøøønt den eneste ulempe er, at det er mindre elastisk end uld... Prøv det!

  SvarSlet
 4. Super fin bluse.
  Dejlig mønster.
  Kan godt se, at det kræver lidt opmærksomhed, men det gør jo heller ikke noget, med alle de genudsendelser der for tiden :-)
  God ide med de lange ærmer, har selv lige gjort det samme på en anden bluse.

  SvarSlet
 5. nej hvor er det en god ide med lange ærmer i fifi - blusen er virkelig blevet flot - og årstiden er jo ovenikøbet også lige til den

  SvarSlet
 6. Den er blevet rigtig flot din bluse. God ide med lange ærmer, nu passer den lige til årstiden.

  SvarSlet
 7. Den er rigtig fin, også med de lange ærmer og en meget smuk farve.

  SvarSlet
 8. Flot trøje du igen har strikket Jette! Du er altså bare en turbostrikker!

  Jeg glæder mig også til på tirsdag. Håber virkelig det er noget for dig, når nu jeg har fået dig narret med!

  Krista.

  SvarSlet
 9. Din fifi er bare så Flot. På billedet ser halsen da helt fin ud, men det mærker man jo bedst selv:-)

  SvarSlet
 10. Skøn Fifi du har lavet. Jeg er enig med dig i, at sommerbluser i tykt garn ikke er så fedt. Jeg har også lavet min Fifi i en vintermodel med 3/4 ærmer. Jeg er rigtig glad for min, håber at du også bliver det for din.

  SvarSlet
 11. Super duper GIGA flot, Jette. Det kan godt være, at du synes, den er lige vel udringet - men den klæder dig altså rigtig godt :-)

  KH GitteMay

  SvarSlet
 12. Hej Jette
  Jeg har slet ikke set din Fifi før nu.
  Hvor er den flot med de lange ærmer

  Mange hilsener
  Ingrid
  Samsø

  SvarSlet