lørdag den 6. september 2008

Tiboodoo på strikkecafeOg nej, jeg har ikke købt garn igen, men VUNDET sådan et strikkekit, da Tante Grøn stod for den sidste strikkecafe på Badstuen i Odense, næste gang har den holdt flyttedag til Brandts.
Vi fik afprøvet de fine detaljer i at strikke på fransk, dog med hjælp af
Ingerlise Lebech, der står for oversættelserne af opskrifterne. Og sikke stille der kunne blive når alle sidder med næsen i teksten og forsøger sig med en lille lomme med læg, kaffen blev kold og vi nåede slet ikke at få snakket ret meget.
Men det er sindsygt smukke detaljerede ting de laver, de der Tiboodoo, en udtagning er ikke bare en udtagning, men en del af et smukt mønster i tingene, små pufærmer, ja , jeg kunne blive ved....
Og til stede var jo også DM, den perfekte model til de fine ting, hun var jo bare så sød med den fine hue..
Nå, men jeg kender desværre ikke små piger, så modellen må vente lidt med at blive strikket, det kan godt være jeg bruger garnet til julegaver, for drenge kender jeg en del af, og jeg synes også at lyseblå er en drengefarve, og lyserød er en pigefarve, det kan godt være at jeg er lidt gammeldags hvad det angår....

Og starten på en flot Superkarla så jeg også, sammen med et kig i Fru Kvist's bog Thrown Together, der er mange gode modeller i den.I søndags var jeg til Husflidsudstilling på Bogense skole, hvor der også var salgsmesse med alverdens ting der bliver produceret på aftenskolerne, og det er rørende lave priser de kører med, og rigtig mange smukke ting der bliver lavet. Jeg købte blandt andet denne strikke ten, som trædrejeren sagde den hed, han havde læst det i en meget gammel bog, og var helt begejstret over at vi vidste hvad den skulle bruges til, denne model er lavet i egetræ. Bente Geil har en lignende model i hendes webshop.

Og Kastanien var der jo også, med tilbud om at komme på strikkeværksted hver anden uge, uha, det ville vist være farligt at melde sig til det, for jeg ville da ikke have tid til at strikke, når undervisningen foregår i hendes butik, tænk sig, så ville lagerbeholdningen da eksplodere...

8 kommentarer:

 1. Uha hvor dejligt med lidt held ved sådan en lækker gave Jette :-)

  Jeg har til dato ikke besøgt Katanien - hvilket nok er ganske fornuftigt for min pung og min lagerplads ;-)

  SvarSlet
 2. Ja det er fine sager de der modeller fra Tipodoos. Så mange fine detaljer og lækkert garn er det også. Men det er på tynde pinde og det er altså ikke noget for en slapstrikker som mig.

  Kastanien, det er altså bare så lækkert det garn hun har. Fedt at strikke med og super efter vask. Nok min favoritgarn indenfor ren uld.
  Måske skulle man starte bilen og besøge hende på en strikkecafe i den nærmeste fremtid!

  Hvad er det Jette, har du slet ikke et stort og kompliceret projekt at vise frem i denne uge????

  Tanker fra Krista.

  SvarSlet
 3. Ha, ha, et nyt tæppe i samme stil, jo selvfølgelig havde jeg da lavet et mere hvis jeg lige havde garnet liggende....:o))) Og så tag lige mig med til strikkecafe hos Kastanien, det skader jo ikke at komme ud en gang imellem...:O))

  SvarSlet
 4. Strikkeværksted, siger du §½!Uha det lyder besnærende. Den er altså SÅ flot den strikketen.

  SvarSlet
 5. Sikken en garnpræmie og herlige strikkeoplevelser, du har haft. Heldigvis ligger omtalte Kastanien alt for langt fra mig :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med gevinsten. Jeg tror nok frk DM skal have en sådan fin lille hue til vinter...

  Uhhhhh strikkeværksted hos kastanien, det skal prøves en dag.

  SvarSlet
 7. Næææææ, sikke et fint kit du vandt der. Tillykke!!
  Det lyder som om du har været på en sand perlerække af skønne strikkeudflugter!
  :-) Britt

  SvarSlet
 8. Hej Jette,
  ang. dit ? ovre hos mig; hvis du mener den til mig, så er den fra "ingelise". Se evt. linket til tidligere indlæg.. - Hvis det var den lille, så er det en "mini" fra designclub.dk. Du kan få et print, hvis du mailer mig på 5 thorsted snabela mail.dk (og det er jo selvfølgelig uden alle mellemrummene.. ;-) )

  SvarSlet