søndag den 28. oktober 2007

MesseturLørdagen var jo afsat til en tur over Lillebæltsbroen, sammen med Inge, og kigge først hos Garn.dk, som havde lagersalg. Jeg måtte jo ikke så gerne købe noget garn, men der røg alligevel en spole af deres bløde Merino og farvekort i kurven, de havde jo 10% på ikke nedsatte varer. Så ligger der garn klar til en ny mystisk ting, hvis der skulle komme sådan en knitalong lige pludselig. Var lige ved at købe deres shetlandsuld også, lækker kvalitet og skønne farver, men kan jo altid bestille det over nettet, når der dukker et nyt projekt op....Derefter gik turen mod Fredericia og et besøg på håndarbejdsmessen. Og det var virkelig et eldorado for os garnelskere at kigge og føle på.Vi fik strikket en blomst hos Lund+Lund's strikkecafe, hvor Christa hjalp os igang med blomsterne. Og fik mærket og set på det Geilske strik, hvor er det lækkert, sådan et kit må jeg eje når lageret er bragt ned. Min yndlingsbutik var der også, og hos dem fik jeg købt et sæt til 2 par babysokker, som skal bruges til julegave, og som sædvanligt i deres lækre shetlandsuld.Og apropos lageret, jeg har lige regnet på det - startede året med en beholdning på lidt over 2 kilo, nu har jeg lige pludselig fået indkøbt over 5 kilo garn i år, plus der med posten er en ordentlig stak strømpegarn på vej fra Bendix, godt nok er det hele ikke til mig selv, men lageret er simpelthen blevet for stort.DET skal der gøres noget ved, har overvejet at opgive blogland, droppe julen og rengøringen og så kan jeg jo også sige mit job op, for alle de ting tager simpelthen for meget strikketid. FOR det lager skal ned, så i bedes at lade være med at lokke med alle jeres fine billeder af strik, som jeg ikke har lagergarn til, nå, nej - jeg må jo ikke kigge i blogland - Det bliver altså for besværligt at huske alt det. Må finde på noget???

6 kommentarer:

 1. Kastanjen har mange fine ting, stod også og kikkede på de små sut sko.Det blev nu til 2 andre små strikkekit ;D

  SvarSlet
 2. Kender godt det med at få købt meget mere garn end jeg nogensinde får brugt! Er det ikke bare sådan det er...der skal også være lidt forskelligt at vælge imellem når man skal dyrke sine kreative sider.

  Jeg var også ved Kastanien - ingen kit, men 4 bundter af hendes uldgarn røg der i posen! Var forøvrigt på filtekursus med en der havde strikket en filtet taske med blomster på fra Kastanien - hold op hvor var den sød!

  SvarSlet
 3. IH, vi må havé været der på samme tid, endnu engang tror jeg vi næste gang må lave et blog-træf-hjørne??

  SvarSlet
 4. Kastanien er et faaaarligt sted og det futte-kit er endte også i min indkøbskurv på Fanø.

  SvarSlet
 5. Lækre sager, Jette! Var det så virkelig nødvendigt også at rydde Bendix;-)

  SvarSlet
 6. Lækkert garn.
  Garnlager - hm. Dét må man have - det fortæller jeg ihvertfald mig selv. Når interessen er så omfattende, skal der være noget at vælge mellem. Jeg har erkendt det forlængst: jeg kan bare ikke lade være med at købe garn :-) Til gengæld er jeg sikker på, at jeg altid har noget at lave....
  KH Gitte B

  SvarSlet