fredag den 5. oktober 2007

Lange striberJa, det her har tiden gået med i meget lang tid, Striber fra bogen Vævestrik med variation af Bente Rønberg, og det er i herrestr. L, og det har været meget lange pinde at komme igennem. 308 masker på pinden hele vejen op. Men det har været dejligt tag med strikketøj, og ærmerne er jeg lige begyndt på. Den skal jo være færdig til juleaften, og jeg vil ikke stresse i december måned.
Her er et tæt på billede af mønsteret.Var jo næsten færdig med første del af Secret of Chrysopolis, da jeg fik et flip over det tynde garn og pillede hele møget op, nu ligger det dumme garn bare og glor på mig. Kan hun da for pokker ikke lære det, det der med det tynde garn, det DUER jeg bare IKKE til!!!!!!Syntes også at i min strikkehjerne er dette mønster ikke så logisk som MS3 var, men giver ikke op, har andet garn indkøbt og skal nok komme igang - engang. Men lige nu har jeg så meldt mig til Secret of the Stole........ Ved ikke lige hvad jeg tænker på, har ikke garn til det, tror jeg i hverttilfælde ikke, må lige op og kigge. Og er jo også igang med en helt 3. stola, som har et dejligt nemt mønster, og en masse perler i. Det kunne være jeg skulle sætte mig og komme igang...Var jo til Strikkecafe på Badstuen i går, hvor Atterup Merino var og fortælle om deres får og havde en masse lækkert garn, strikkede og vævede ting med. Det var helt vildt blødt og dejligt garn, utroligt at hun ikke strikker selv, at hun kan lade være???

4 kommentarer:

 1. Den ser rigtig flot ud - er ærmerne ensfarvede?

  SvarSlet
 2. Jette, jeg var også på Badstuen, og min kommentar var nøjagtigt den samme; hvordan kan hun lade være?

  SvarSlet
 3. Aiii - strikkecafé på Badstuen. Hvor jeg savner det. Jeg flyttede fra Odense til Nordjylland for 2 år siden, men var inden da fast gæst derinde. Heldigvis kommer Janne (tovholderen) på ferie engang imellem i Tversted, og så holder vi vores egen lille striksammen. Hils dem alle derinde fra Dorte (strik og stress af) - så må vi jo se om de kan huske mig :-)

  SvarSlet
 4. den tröjan blir säkert jättefin, jag har oxå anmält mej till den nya stolan, men, men

  SvarSlet