søndag den 23. september 2007

Strikkeprøve til S-O-CHar jo købt dette smukke garn til den nye Knit-along der starter på fredag, og er helt vild med farven... Meeenn tykkelsen er ikke mig, selvom løbelængden er 850 m i forhold til MS3 som er 1250 m pr. 100 gr. Synes stadigvæk at det er alt for åbent selvom jeg er gået ned til p. 3.
Tænke tænke, kan ikke gøre som i MS3, hvor jeg bare tog garnet dobbelt, for det har jeg ikke bestilt nok garn til, og selve garnet svinger meget i tykkelse, nogle steder er det så tyndt som sytråd og jeg tænkte hold da op, nu knækker tråden da vist, men det gik, og så bliver det tykkere igen. Det er slet ikke så ensartet som det andet garn.
Afventer lige og ser hvordan mønsteret er, hvis det er meget åbent i det, venter jeg med at begynde til jeg har fundet noget andet garn, og så må det blive ensfarvet, kan nok ikke finde noget der løber 600 m pr. 100 gr. i disse farver.. Som nok vil være en passende tykkelse til mine fingre og til p. 3.5.
Får ikke rigtig noget færdig i denne tid, har gang i så meget, Koglen ligger bare med uhæftede ender og venter på blokning. Striber har jeg været flittig med, da den jo skal være færdig til jul, og det er et enormt projekt - herrestr. L -, det er nogle lange omgange at komme igennem. Men den ser ud til at komme til at passe, med de mål jeg har sneget mig til på en anden trøje, så der ikke fattes mistanke til det jeg laver..

11 kommentarer:

 1. Både garnet og din strikkeprøve er smukke.
  Og så lige et spørgsmål fra en ignorant: Hvad er S-O-C????
  /Tris

  SvarSlet
 2. Det er da hammerflot både garn og mønster, go' fornøjelse.

  SvarSlet
 3. Det er et meget smukt mønster du har strikket og farven er fantastisk - og helt imponerende at du kan styre det tynde garn.

  God arbejdslyst fra Krista,

  SvarSlet
 4. Hej igen Jette. Du er blevet tagget på min side, håber du har lyst til at være med på en lille leg. Hvis ikke - er det helt ok.

  SvarSlet
 5. Det ser vandvittigt flot ud, både mønster og garn.
  Jeg har osse tagget dig;-)

  SvarSlet
 6. Hej jeg har valgt at tagge dig. Hvis du går ind på min hjemmeside kan du se hvad det går ud på. Håber du vil være med

  SvarSlet
 7. Prøven ser fin ud, men det vigtigste er jo at du selv er tildfreds :-)

  SvarSlet
 8. Hej
  Har du prøvet at gøre prøven våd.

  Jeg syntes tit garn forandrer sig lidt efter vask.

  Jeg har også meldt mig til s.o.c.
  Men om den bliver strikket må tiden vise.

  SvarSlet
 9. WOW en farve - den er da vildt flot. Nydeligt mønster også :-)
  KH Gitte B

  SvarSlet
 10. hvor er det bare flot det garn.. håber du ender med at kunne bruge det i msén!!
  Hvor er du snedig med hemlig opmåling af mandans bluse hi-hi..

  SvarSlet
 11. Hvor er det noget lækkert garn. Jeg har selv meldt mig til både Secret-of-Crysoposis og Secret of the Stole - men venter stadig på garn.
  Jeg glæder mig til at følge dit arbejde og har tilføjet dig på min blog.

  SvarSlet