fredag den 12. oktober 2007

Garter rib sokkerEndelig færdig med disse sokker, garnet var noget tykkere end jeg havde regnet med, når man sammenligner det med Opal og Fortissima. Men et par herresokker i garter rib, str. 42. Mønsteret fandt jeg i en sokkebog jeg lånte på biblioteket, kan ikke huske hvad den hedder. Og der er ikke mere end 2 meter garn tilbage, så det er nogle tunge sokker, men de kan jo bruges udendørs.

Må skynde mig hen til 2. del af Secret of the stole, hvor jeg har valgt at bruge New Zealandsk lammeuld fra Nanna, det bliver en dejlig varm stola, og den er mega nem at strikke, ikke så mange huller....

.

Meget godt for endelig er det efterårsferie, og vi har startet med at fælde et tjørnehegn som omkranser det halve af grunden, og skulle hilse og sige at det er godt filtret ind i hinanden, efter 2 timers arbejde var armene så lange at de kunne nå jorden, af at trække det fra hinanden og slæbe det ud til vejen, hvor vi er så heldige at vores nabo har en gummiged med grab, og han har lovet at køre det væk. Det bliver så gemt til Sct. Hansaften.

.

Forbrug: 100 gr. Sisu strømpegarn - farve 1042 - og det bedste: gammelt lagergarn...

4 kommentarer:

 1. De ser hyggelige og gode ud. Lige sådan nogle, som det er ved at være sæson til.

  Kh Karen S

  SvarSlet
 2. Smukke strømper;-))
  Og sikke at arbejde i har haft.. men skønt når det er gjort ik??
  Go weekend

  SvarSlet
 3. Fine strømper, hvad med et billede af "hemmeligheden", hvordan ser det ud?? Skån nu armene, der skal jo også strikkes...go' arbejdslyst :)

  SvarSlet
 4. De ser rigtig dejlige ud de sokker. God idé med ribben i hælen. Det tror jeg er godt til mig, der strikker forskelligt på ret og vrangpinden.

  SvarSlet