onsdag den 12. september 2007

Statuetten går til....

Til min meget store overraskelse er jeg blevet tildelt denne flotte pris, og det er Jette der er den glade giver...."'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".


Oversættelse lånt hos Jette:


"Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".


Vil gerne give prisen til en anden blogger, men det er jo svært at vælge mellem alle de gode blogsider jeg følger, men så kommer jeg lige i tanke om at Tina har måske ikke lige haft så god en sommer, da hun mistede Loke, så derfor giver jeg den til hende....

1 kommentar:

  1. I altså Jette..
    Nu sidder jeg her med tåre ned af kinderne - hvor er du bare skøn, du skal vide det betyder SÅ meget for mig;-))
    Kæmpe knuser til dig søde ;-))

    SvarSlet