lørdag den 18. august 2007

Sprite færdigEndnu engang mange tak for alle kommentarerne til Clue 6, og tog godt nok tidligere fri fredag, men ikke for at komme hjem til Clue 7, men fordi jeg skulle til frisøren og ikke skulle jage afsted for at nå det.... For jeg fandt ud af at det var det sidste Clue der kom og så blev jeg "sparsommelig" og ville gemme det lidt, for det er jo så dejligt et strikketøj og det varer en tid endnu inden SOC starter...Fik så færdiggjort Sprite som jeg er helt vildt begejstret for, det er bare en fed model, men sej at komme igennem med al den rib. Det indendørs billede viser farven korrekt. Har ikke ændret på opskriften, den var nem at gå til. Eneste minus er at målene er opgivet i antal pinde og med min strikkefasthed ville den være blevet alt for kort hvis jeg havde fulgt pindeantallet. Men var så heldig at Inge også var igang med modellen på strikkecafeen, så kunne jeg lige måle mig frem til hvor mange ekstra pinde jeg skulle have for at få længden korrekt.Det er meningen at jeg skal have en sort langærmet T-shirt under den her til efteråret, da jeg ved at mig og ren uld direkte på huden ikke er en god kombination. Har bare ikke lige fundet en endnu...Vil sætte mig hen og nyde det sidste af MS3, og er allerede gået i tænkeboks over hvad garn jeg skal bruge til SOC, men har ikke fundet noget endnu, kunne godt tænke mig halv uld og silke, men kan ikke finde noget med en løbelængde på 6-800 m pr. 100 gr. Det gør nemlig ikke noget at det bliver lidt tykkere i det, for jeg vil bruge det som halstørklæde til vinter. Så hvis i har gode ideer, vil jeg blive glad...Da der ikke var meget montering i denne model, har jeg syet alle boblerne til, da jeg altid får hul bag dem og synes ikke det er så kønt..Forbrug: 150 gr. Jamieson shetlandsuld - p.3, farvenr. har jeg ikke.Design: Annette Danielsen for Isager.

11 kommentarer:

 1. Uhm, den er lækker. En meget smuk farve også... Men måske lidt hovedløs? :-)
  kh
  marianne

  SvarSlet
 2. Hvor er den pæn i uld blusen, dejlig farve du har valgt, jeg har brugt min meget flittigt her i sommer, men måske skulle man forsøge sig med din ide med en t-shirt under
  god weekend ElinF

  SvarSlet
 3. hej jette, jag blir så avundsjuk, du är så smal o fin, den är perfekt till din kropp, det har du gjort jättebra, fin färg

  SvarSlet
 4. Den er bare fin og anvendelig.
  Tror i man kan strikke den i en tråd tvinnin, eller er det for tyndt.

  SvarSlet
 5. Den er blevet rigtig lækker og klæder dig godt ;-))

  SvarSlet
 6. Hej Jette
  Hvor er Sprite bare flot og den sidder perfekt.
  Mvh Jette

  (regner med at kigge på bloglines engang søndag)

  SvarSlet
 7. Den er da helt perfekt til dig! Wow!!

  Glæder mig til at se den i strikkecafeen.

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare flot til dig den Sprite. Får da også helt lyst til at strikke en version 2 i uld med samme formål som du siger med en langærmet t-shirt inden under.

  SvarSlet
 9. Din Sprite ser rigtigt god ud! Mht garn så fik jeg engang noget af dette foræret. Det er rigtigt lækkert og blødt, og ikke så tyndt som laceweight ellers er. Der er også denne her.

  SvarSlet
 10. I came to look at your Swan Lake and then saw your sweater. It is beautiful! I love it! Is is an english pattern?
  You did a beautiful job.

  SvarSlet