torsdag den 23. august 2007

Mystery Stole færdig


Sidste clue sparede jeg ellers lidt på, men færdig blev det, og her er så resultaltet af den Mystiske stola. Sjovt var det at være med og spændende at komme hjem til det nye af opskriften hver fredag. Glæder mig til at begynde på Secret-of-chrysopolis, skal bare lige have garnet til den i hus.
Sjovt med den asymmetriske form, flot er det, men jeg er nok mere den symmetriske type og håber den næste er det..
Blokningen gik meget nemt, havde set et eller andet sted på nettet at de brugte nogle ståltråde, men kunne ikke lige finde hvor man kunne få sådan nogle. Men Hanne sendte lige en mail om hvad det var for noget jeg skulle lede efter.Hvis i ellers kan se det på billedet, så er det lange rustfrie svejsetråde, der er stukket ind hele vejen gennem arbejdet, og så skal der slet ikke ret mange knappenåle i for at få en lige linie og det er en stor hjælp når man som jeg kun har et gulvtæppe at blokke på. Jeg satte trådene i, på bordet, holdt dem på plads med tøjklemmer, mens det blev bugseret ovenpå til den eneste plads der lige var fri, så man ikke skulle skræve over det. Og så bare lige et par nåle i, tørre natten over, og da jeg kom fra arbejde kunne det hurtigt foreviges til bloggen. Og det er min datter der har stået model til billedet.

Var jo lige så heldig at der er en svejseafdeling på min arbejdsplads, og der havde de det både i meterstykker og på en kæmperulle som jeg kunne få et stykke på 2 meter og det var rigeligt til den længste side. Nemt og skånsomt for ryg og knæ...


Forbrug: 110 gr. Merinould fra Garn.dk. Addi lace rundpind nr. 3.5.

15 kommentarer:

 1. Hej Jette
  Dit MS 3 er blevet rigtigt flot! Jeg har det som dig - er nok ikke så meget til noget SÅ assymetrisk, og jeg er gået i stå inden sidste clue og i stedet begyndt på en ny første halvdel. Men jeg burde jo nok strikke færdigt, nå jeg er nået så langt...

  SvarSlet
 2. Aaii det er bare så flot. Jeg kan nu rigtig godt li' det asymetriske. Fiks måde at blokke på, det må jo også gøre det mere jævnt opspændt.

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Dit MS3 er blevet rigtig flot. Tak fordi du delte blokningen med os - det vil jeg prøve at efterligne, når jeg kommer så langt. Jeg havde egentlig lovet mig selv at mit MS3 skulle være færdig i morgen kl. 14, men det når jeg nok ikke.
  Jeg er nok heller ikke så meget til det asymmetriske, men har det også sådan at når man har sagt A, må man også sige B. Det er jo vilkårerne når man melder sig til noget mystisk.

  Mvh Dorte aka Tusindfryd

  SvarSlet
 4. I am here from the MS3 group. Your stole is *very* beautiful!!

  Maria (Boston) (MS3=Maria7gwp)

  SvarSlet
 5. Hej Jette
  Det er blevet rigtig flot dit MS3, men jeg er nu, efter at have set dit, blevet endnu mere til det symmetriske, så mit det brune strikkes nok à to halvdele. Flot blokning.
  Mvh Jette

  SvarSlet
 6. Den ble da flott! Jeg glemte mitt sjalpå hytta i sommer, og skal opp dit igjen først til helgen. Så jeg ligger LAAAANGT etter deg :-) KH Vigdis, Norge

  SvarSlet
 7. den har du gjort bra, grattis

  SvarSlet
 8. Den er flot din stola. Jeg er nok også mest til det symmetriske, men når nu hvert clue er en overraskelse, er det jo meget smart at den ikke er ens i begge ender.
  Jeg har ikke selv strikket den, da jeg havde et andet projekt igang.
  Jeg skylle have vidst det med de svejsetråde, øv, var i Bauhauss i forgårs og kom hjem med nogle tykke kobberpinde. Til gengæld er de så tunge at jeg nærmest ikke behøver nåle!

  SvarSlet
 9. Meget, meget flot og tak for tippet med udspænding.

  Ulla, der også er den symmetriske type

  SvarSlet
 10. WAUW. Den er godtnok flot. Genial måde at blokke på - skal jeg liiiige huske, når min stola skal blokkes om forhåbentlig snart.
  KH Gitte B

  SvarSlet
 11. Absolutely Stunning!

  SvarSlet
 12. Den blev jättefin! Jag har inte stickat färdigt min än och jag tror att jag gör min symmetrisk istället.... även om den är jättefin som den är!

  SvarSlet
 13. Smukt, ganske enkelt bare så smukt.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet