tirsdag den 10. juli 2007

Tagget

Jeg er blevet "tagget af Tina og det vil sige jeg skal skrive 8 ting om mig selv, må prøve om det lykkes, og så skal jeg selv "tagge 8 andre.

 1. Blev født på et hjem for ugifte mødre, skulle ellers have været bortadopteret, men min morfar fandt ud af hvad der var galt, så det måtte min mor dog ikke gøre. Og jeg har altid været hans øjesten.
 2. Har været meget hos min mormor og morfar og har der lært alt med håndarbejde og især glæden ved selv at kunne fremstille noget. Og det var også med syltning og alt det man selv lavede på en gård dengang. Håndarbejdet har jeg jo fortsat med, men det med madlavning og syltning - det går der som regel ged i - så køber gerne færdiglavet, for så går man ikke galt i byen.
 3. Har lært at køre bil som 12 årig på markveje, og drønet vildt derudaf i mange år, så det tog kun 2 køretimer for at få kørekortet da jeg blev 18, og så tog jeg lige til motorcykel samtidig, og det blev mit foretrukne køretøj til jeg i en alder af 35 blev gravid. Har kørt Europa's landeveje tynde i alle ferier, dog som bagsædepassager. Har ikke motorcykel mere, men kunne da godt tænke mig at have en stående til små ture.
 4. Er ligesom Tina meget bange for edderkopper, og sover ikke ret gerne i sommerhuse og andre steder, hvor jeg ved at de er. Vil sige at det er blevet bedre med årene, men bliver aldrig dus med dem.
 5. Elsker at slappe af hjemme og bare hygge mig helt alene, og fordybe mig i noget strik eller i en god bog. Tror på at der findes mere mellem himmel og jord, har haft mærkelige oplevelser i forbindelse med både min mor og mormors død.
 6. Drikker aldrig noget med alkohol i. Ikke fordig jeg er frelst, men kan bare ikke tåle det, og har al den tid jeg kan huske haft migræne og deraf masser af dage, hvor man bare er totalt ubrugelig - det er livet for kort til - så hvorfor ødelægge flere dage. Hader når folk i sociale sammenhænge altid skal kommentere det og prøve at få mig til at smage, og fortælle alt det sjove jeg går glip af, MEN jeg har det udemærket foruden og kan se rødt hvis de bliver ved. Man kan jo godt hygge sig med andet..... Desuden har jeg set mange eksempler på hvad alkohol gør ved kroppen, min mor døde sidste år, pga. kræft, forårsaget af mange års drikkeri.
 7. Hader snobberi og uretfærdighed, der er så mange der lider i denne verden, kan det så ikke være ligemeget om tingene hedder noget dyrt, for at det er godt nok, man kan klare sig for meget lidt, hvis nøden er der - om bilen hedder BMW eller Skoda er da underordnet bare der er 4 hjul, tørvejr og den kan starte hver gang...
 8. Er utrolig genert når jeg skal møde nye mennesker, virker derfor som om jeg ikke vil snakke med dem, men kan simpelthen ikke finde på noget at sige. Mange får et forkert indtryk af den grund. Er også meget privat, hælder ikke vand ud af ørerne til andre en dem jeg står meget nær. I det hele taget meget stille og meget lidt snakkende person, elsker derfor at være sammen med nogle der snakker meget.

Det var hvad jeg lige kunne finde på, og nu vil jeg så prøve at tagge 8 andre og se om de vil være med på spøgen.....

4 kommentarer:

 1. Hej Jette
  Jeg vil gerne være med på spøgen, men der går lige et par dagen inden jeg igen er på nettet, grundet ferie og manglende internet. Kender dog ikke 8 bloggere, men må så måske bare vælge nogle, og så se om de vil være med. Glæder mig til atkomme igeng med endnu en MS3 i grøn Fonti
  Mvh Jette

  SvarSlet
 2. Dejligt du ville lege med :):)
  GOSH hvor jeg tror vi ligner hinanden!! Jeg mistede min far til alkoholen og har et lidt anstrengt forhold til alkohol idag! Jeg er skør med biler og MC'ere (har dog aldrig selv haft en MC desværre), Og genertheden kender jeg kun alt for godt!! Jeg kan tage lang tid om at tø op... og til den tid vil 50% af en forsamling tro at jeg er enten: Sur, fornærmet, asocial eller snobbet *Griner* men i virkeligheden ved ejg bare ikke hvad jeg skal sige!!!

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Jo, jeg er da med på spøgen her.
  Ved bare ikke lige om det er 8 konkrete ting eller om jeg bare vælger ud i det blå om mig selv?

  Hilsen Githa

  SvarSlet
 4. Hej kære Jette!
  Jeg vil godt være med, men der går måske nogle uger ????? inden jeg får det gjort - her stryges, ryddes op, pakkes og .... fuld fart på med AAAAALT muligt.
  Campingvognen vrinsker efter at komme ud på farten - Nordvestsjælland lokker med dejlige campingpladser, og vi bliver vær lige så længe, det passer os, så huset skal lige være klar til ensomheden og naboens omsorg :-))
  Katten skal i pasningsordning ;-)) hos min søster.
  Go´ sommer :-)) Christa
  PS! Jeg har jo mødt dig, og oplevede dig slet ikke som genert, men som en hyggelig og frisk pige!!

  SvarSlet