søndag den 8. juli 2007

Starten på Sprite


Kommet godt fra start på Sprite, nu er det bare ligeud til indtagningen i taljen kommer. Den er sjov at strikke da der sker noget hele tiden. Efter der er lukket af til ærmegab er der vendestrik for at give facon.
Garnet er Jamieson Shetlandsuld, købt hos Kastanien da de var med til Strikkecafe på Badstuen i Odense.
Det er vildt lækker at strikke i, dejligt blødt og alligevel lidt krads, vil bruge den til vinter over en langærmet T-shirt.

Det gik ellers så godt med MS3 og det første clue, glædede mig til det andet og sent fredag aften opdager jeg en fejl i mønsteret, jeg manglede en maske, kunne ikke finde fejlen og det endte med at smide det hele i skraldespanden......
Gik udenfor og satte mig med en cigaret - jeg melder mig ud af MS3 - blev jeg enig med mig selv om....
NEJ, pokkerme om jeg giver op så let.....
Finde mere garn frem - nu skal der strikkes med 2 tråde og p. 3.5 - forfra om igen - DET skulle jeg havde gjort fra starten, det er meget nemmere når man kan mærke man har noget i hænderne, i stedet for det tynde pjaskgarn. Og man får heller ikke så ondt i fingrene af at sidde og stramme det møg...
Så er nået 6 pinde på clue 2 og vil nu hygge mig med at få det færdigt...

5 kommentarer:

 1. God ide med Jamieson & Smith. Op paa hesten igen med sjalet... Istedet for at traevle det hele op, indsaet en livline med passende pindeafstand, saa skal du ikke traevle det hele op.

  SvarSlet
 2. DEN er jeg spændt på at se færdig :) Jeg ved ikke hvad det er for en model. Men jeg er helt skør med farven, og elsker bobler og rib... så jeg er spændt :):) Du plejer at lave smukke ting, så jeg tvivler på det bliver anderledes denne gang!!

  SvarSlet
 3. Hej Jette
  Er helt enig med Strikkeforsker i, at du bare må fortsætte med MS3, det du har lavet ser rigtig flot ud. Kan ikke forstå du vil bruge tykkere garn :) Jeg må lige spørge, hvad der menes med at " indsætte en livline" med passende mellemrum, hvad/hvordan gør man det.
  Mvh. Jette

  SvarSlet
 4. Lækker farve du har valgt til Sprite Jette.
  Den må på pindende en skønne dag. Den står jo allerede i køen med tusinde milioner andre projekter :-))

  SvarSlet
 5. Jette, jeg har tagget dig :) Jeg håber du har lyst til at lege med :) Kig på min blog for mere info :)

  SvarSlet