søndag den 1. juli 2007

Clue 1 MS3



Endelig blev det fredag d. 29. og spændingen kunne udløses, hvad var det der var købt garn og perler til. Første Clue lå allerede klar da jeg kom hjem fra arbejde, så det var bare at printe ud og komme i gang. Inden jeg kom i gang kunne jeg se at mange allerede var færdig med del A af diagrammet, puha, tænkte jeg har de da ikke andet at lave eller er de bare hurtige....






Der var dansk oversættelse takket være Nurhanne, som havde været lynhurtig på tasterne og få det hele oversat til os danske strikkere. Det var dejligt selvom det meste er på diagram.



Meeeeeen, tror at det er første og sidste gang der skal strikkes med så tyndt garn her, det har jeg ikke tålmodighed til.



Jeg har heldigvis byttet det halve af garnet med Lone, til en skøn koksgrå farve, vil så strikke med 2 tråde til det projekt det skal bruges til engang.




Her er et nærbillede, hvor man kan se perlerne.

4 kommentarer:

  1. hej jette, jag håller med dej, kommer inte att vara med en gång till, jag har inte börjat sticka min ännu, kan inte bestämma vilket nr på stickorna jag ska ha, din ms3 ser fin ut

    SvarSlet
  2. Det bliver da helt vildt flot! Jeg glæder mig til at følge processen.
    Kh Karen S

    SvarSlet
  3. Hej Jette
    Skønt at se et billede af hvor strikkeriet skal ende. Mit ligner lidt, dit er meget flot. Hilsen Kari

    SvarSlet