søndag den 24. juni 2007

Caja's ryg


Lige kommet af pindene er ryggen til Caja, billedet taget i solen, så her ser den helt grå ud og da jeg viste garnet var det helt blåt, jeg kan slet ikke gengive den rette støvede blå farve på kameraet. Må prøve igen når den er færdig.

I opskriften står der 250 gr. Dunlin til en str. M - købte efter anvisning 300 gr. - da modellen skulle være lidt længere end i opskriften, men har ikke engang brugt 100 gr. på ryggen, trods den er lavet 6 cm længere, og forstykket er mage ved, så min hovedregning sir' da, at jeg roligt kan finde en babytrøjeopskrift frem til det sidste garn, for det er skønt at have på.

Men som i kan se kommer faconen helt af sig selv, ved at strikke 4-4 rib i midten af blusen og halsen er lavet med vendestrik, det ser faktisk helt godt ud, tror også at den bliver et hit... NÅR den bliver færdig....

MS3 kalder jo på fredag og Sprite får da også et par pinde i ny og næ, plus bølgetæppet et par rækker ind i mellem.

5 kommentarer:

 1. Den ser godt nok ud til at blive en rigtig flot model!! - den glæder jeg mig til at se færdig;-))

  SvarSlet
 2. Den er smart:-)) Spændende at se den færdig:-))

  SvarSlet
 3. Nææ hvor er du flittig ;-) Det ser jo rigtig godt ud.
  Hvad med Ugler, som babytrøjen?

  SvarSlet
 4. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

  SvarSlet
 5. Den er flot Jette.

  Strikker du den i originalgarnet?

  Jeg har selv strikket ryggen op i Karen Noe's hør Linea, men synes ikke det er helt pænt, så det står for optrævling igen - desværre.

  SvarSlet