søndag den 6. august 2017

Struktur og Karel

Endnu en varm bluse klar til vinteren, farven er mere grøn end som den gule på billedet.
Og hvor har det været en detaljeret og velskreven opskrift, pind for pind er beskrevet, så der er ikke nogen tvivl om noget. Første gang jeg strikker sadelskulder oppefra, og den sidder bare perfekt, samtidig strikkes der vendestrik for at gøre nakken højere, der er noget at holde styr på, men nemt når opskriften forklarer det hele.

Faktaboks:

Garn: 377 gr. i alt, 315 gr. Agnes og 62 gr. Kashmir Lux fra Garnguf. De 2 tråde strikket sammen.
Design: Struktur af Regina Moessmer.
Pinde: Addi nr..4.

Jeg købte den oversatte opskrift sammen med garnet, i opskriften er der kun brugt Agnes, men så modellen strikket op med begge tråde, hvilket jeg så valgte, det gør den noget tættere og dyrere, men det var så flot sammen.

Har igen leget med tøjdyr, kunne ikke stå for denne lille kanin i Marie's Ideer, og restekassen blev igen brugt, igen en velskreven opskrift, den bliver næsten strikket ud i et og fyldt undervejs. Sjovt projekt og han er nu meget sød at have siddende.


Faktaboks:

Garn: 46 gr. Supersoft, strikket dobbelt til både kanin og bukser.
Design: Karel af Annita Wilschut, findes oversat af Rachel Søgaard i Marie's Ideer 01/2017.
Pinde: Addi nr. 3.5.

2 kommentarer:

  1. Sikken et kært lille dyr. Der er bare så mange gode ting i maries ideer. Struktur har jeg også strikket - og også i Agnes. Den sidder bare så godt. Er en supergod model. Jeg er sikker på du bliver glad for den - ikke mindst i det vejr vi har i denne sommer

    SvarSlet
  2. Sikken en smuk model. Billedet viser tydeligt hvor lækker den er. Den lille kanin er rigtig sød.

    SvarSlet