søndag den 20. august 2017

Lost in time og Maze
Det smukke garn jeg fik i fødselsdagsgave er forvandlet til dette skønne sjal, som jeg fandt opskriften til, ved at søge på garnet, et kæmpenøgle garn bliver forvandlet på smukkeste vis. Det er dejlig blødt garn, taget i betragtning af at der er bomuld i, og det har været skønt at hækle, også fordi det er sjældent jeg hækler sjaler, men synes det var anderledes og flottere end man ellers ser hæklede sjaler.Faktaboks:

Garn: 1 ngl. Swirl, ca. 225 gr.
Design: Lost in time af Johanna Lindahl.
Pinde: Hæklenål nr. 4.Og igen igen, har min søster fået sig et par hyggesokker, af hvad lageret bragte, og igen en sjov og spændende sok at strikke. Arwetta har jeg kun valgt fordi det er hyggesokker, slidstyrken er ikke den bedste i det garn.

Faktaboks:

Garn: 82 gr. med 50 gr. Arwetta og 32 gr. Opal.
Design: Maze af Charlene Schurch, fra bogen Sensationel knitted socks.
Pinde: Almindelig strømpepinde nr. 3.

Der arbejdes på højtryk på at færdiggøre flere lagerprojekter, kom til at købe et strikkekit, da jeg var til festival, samt noget lækkert håndfarvet garn fra lokal producent, så før det kan komme igang, skal det andet gøres færdig. Så god søndag til jer derude, jeg vil fatte strikkepindene.

6 kommentarer:

 1. Dejligt sjal og sikke nogle fantastiske sokker. Er spændt på at se hvad der gemmer sig i det nyindkøbte strikkekit:-)

  SvarSlet
 2. Det sjal er virkelig flot og ser spændende ud at hækle, fik helt lyst til at finde hæklenålen frem ☺ smukt, smukt farvespil i garnet ☺ Og din søster er bu engang heldig med en sokkestrikker som dig ☺

  SvarSlet
 3. Sikken dog et smukt sjal 😃👍

  SvarSlet
 4. Hold da op. Jeg er ellers ikke til haeklede sjaler, men det der e da bare for flot. Et noegle skrev du???
  Laekre sokker. Skulle maaske kigge lidt paa den bog.

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det fine ting, både sjal og sokker. Og super lige at kunne få sådan en flot opskrift som passer til garnet.

  SvarSlet