søndag den 9. oktober 2016

Calla
Endnu en model fra bogen Blomsterstrik, og den har bare været så skøn at strikke og er blevet helt perfekt i størrelse, har som sædvanlig lavet den længere end i opskriften.
Noget af garnet er fra en optrævlet Spiralvest, som jeg aldrig har brugt, men denne vil jeg helt sikkert komme til at gå med. Sjove knapper fundet hos Kiva garn i Odense.

Faktaboks:

Garn: 297 gr. i alt, 200 gr. Duo Merino fv. 502 og 97 gr. Cashmere/uld.
Design: Calla af Annette Danielsen fra bogen Blomsterstrik.
Pinde: Karbonz nr. 3 og 3.5.

Nu pause fra Blomsterstrik, for skulle lige kigge på den nye garnbutik vi har fået her i Odense, PurePope, og der købte jeg Knitting Fools, og blev helt solgt igen af alle de flotte modeller der er i den, så nu bladrer jeg og tænker så det knager, hvilken model jeg skal begynde med, og om der på lager findes noget der kan kombineres med det.
MEN, skal lige have noget af det i kurven lavet færdig, men så kan jeg drømme, imens jeg strikker på det.


8 kommentarer:

 1. Det er en superflot model, som jeg også har strikket. Den var nemlig sjov - men heller ikke uden udfordringer. Lidt spøjst det med at den strikkes fra vrangsiden. Jeg strikkede min i noget alpaca fra frujensens unikum.

  SvarSlet
 2. den er rigtig fin. min spiralvest er flyttet hjemmefra, fordi den aldrig blev brugt.

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 3. Det er en meget meget flot trøje, du har strikket. Jeg synes det er en fin model, men jeg kan mærke at jeg ikke ville få den brugt - jeg er mest til lidt bedre plads i trøjerne

  SvarSlet
 4. Den er skøn. Jeg har faktisk min på lige i dag og overvejer en toer.

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet flot og ligner en super anvendelig trøje ☺ Jeg er ikke rigtig faldet for nogle af modellerne i Knitting Fools, måske er det p gr a Kviums billeder, så jeg slet ikke kan få øje på strikken. Godt du kan drømme medens du tømmer kurvene, så kan det være du kan vise nogle knitting fools modeller, så jeg kan blive interesseret ☺

  SvarSlet
 6. Hvor er den blevet flot og ligner en super anvendelig trøje ☺ Jeg er ikke rigtig faldet for nogle af modellerne i Knitting Fools, måske er det p gr a Kviums billeder, så jeg slet ikke kan få øje på strikken. Godt du kan drømme medens du tømmer kurvene, så kan det være du kan vise nogle knitting fools modeller, så jeg kan blive interesseret ☺

  SvarSlet
 7. Din Calla er fantastisk smuk. Jeg bliver også mere og mere inspireret af Knitting Fools modellerne:-) God strikkelyst til dig.

  SvarSlet