søndag den 21. august 2016

Bits & Bette no. 2Tro det eller lad være, endelig så Bits sin sidste maske, og er egentlig godt tilfreds med resultatet, kunne bare ikke lide at strikke den, især ærmerne med magic loop og to farver garn, jeg bruger forfærdelig megen tid på at vikle garnerne fra hinanden.
Lige nu er den for varm at have på, men den må så stå sin prøve til efteråret.

Faktaboks:

Garn: 255 gr. Supersoft i farverne Graphite og Marlin.
Design: Bits af Hanne Falkenberg.
Pinde: Rundpinde nr. 2.5 og 3.
Øjnede lige muligheden for lidt baby strik, da en kollega på min praktikplads skal have en lille dreng, og det blev lagergarn og endnu en Bette, som er så enkel en model, at de fleste kan lide den. Og hvor var det dejligt at strikke sådan en bette sag, med de store trøjer jeg har haft på pindene ellers.
Og kan sige at den faldt i meget god jord, hun blev så glad, for hun har ingen bedsteforældre der strikker, og endnu gladere blev jeg.

Faktaboks:

Garn: 110 gr. Bomuldsgarn.
Design: Bette fra Designclub.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5 og 3.

Tiden render fra mig i øjeblikket, det er hårdt med alle de mennesker jeg hele tiden skal til møde med, og forklare det samme og det samme hele tiden, og nu er tiden overskredet i mit forløb, fordi de har været for lang tid om at finde praktikplads til  mig, så skal igen for rehabiliteringsteamet og bla bla bla, hold op hvor er jeg træt af at være træt hele tiden, og så skal klare alt det oveni, har kun energi til at gå på arbejde de par timer jeg skal og så er det bare at være hjemme resten af tiden, Håber snart det får en ende og der kan komme ro på.4 kommentarer:

 1. Det er simpelthen utroligt, at vi vil være bekendt at behandle syge mennesker som vi gør i Danmark - jeg føler virkelig med dig og kender systemet indefra fra mine nærmeste - det kan nogle gange være meget svært at få øje på det velfærdssamfund som alle taler om hele tiden!
  Men hvor er det en skøn Bits du har strikket - det ville virkelig have været en skam, hvis du ikke havde fået den færdig, for den er så flot og også meget klædelig til dig :-) Jeg kan også godt forstå, at din kollega blev glad for trøjen - skønt at kunne vække glæde med det man strikker :-)

  SvarSlet
 2. Håber du finder vejen igennem vores bøvlede system, så du kan få ro på. Det er jo det man trænger til når helbredet udfordrer en.
  Fantastisk udgave af Bits, den er så fin, og den lille "Bette" er altid et hit. En af mine absolutte favoritter til de små nye:-)

  SvarSlet
 3. Der er kun et ord for det forløb du er igennem og det er TRÆLS og det dækker selvfølgelig ikke. Håber så inderligt at der snart kommer ro på, så du kan koncentrere dig om at passe på dig selv.
  Du skal garanteret nok blive glad for Bits, den er blevet så fin! Skønt at kunne glæde nogen med så fin en babytrøje. Kan godt forstå det den er bare så god den model og hyggelig at strikke.

  SvarSlet
 4. Hvor er Bits blevet fin, jeg kan godt forstå at det var bøvlet med det snoede garn på ærmerne. Den lille model, Bette er så fin. Den har jeg også strikket flere af. En rigtig god model til babyer. Hvor er det trælst for dig med din arbejdssituation., der skulle ikke være al den bøvl, håber der snart falder ro på,

  SvarSlet