søndag den 15. maj 2016

Bud no. 2
Lang om længe fik jeg lov til at strikke en trøje til datteren, fandt nemlig noget garn som ikke kradser det mindste selvom der er uld i det. Faldt over tilbud, da jeg købte strømpegarn samme sted, så det er en vildt billig cardigan og lige i hendes stil, og de skønne knapper fandt jeg i Stof & Stil, de var også til at betale.

Som sagt er garnet vild blød og lækkert, men ikke det jeg er mest glad for at strikke i, har det jo bedst med pind 3-4 og glattere garn, men den er jo hurtig færdig, når først der er slået op. Og havde min egen udgave af modellen at sammenligne med. Men her er det utroligt svært at se mønsteret i garnet, hun valgte selv at retsiden skulle være ud af, hvor opskriften ellers siger vrangsiden ud. Det gør så næsten ingen forskel, for det er som sagt svært at se.
Faktaboks:

Garn: 500 gr. Power Puff fra Garnudsalg.
Design: Bud af Kim Hargreaves fra bogen Misty.
Pinde: Addi Lace nr. 5.5.


Ellers har jeg mest gang i små projekter i restegarn, er helt vild med at rode i kasserne og finde garn frem, noget bliver pillet op igen, men hygger mig rigtig meget med at noget af det lykkedes. Og cardigan fra Blomsterstrik er også næsten færdig, skal bare lige have fundet de rigtige knapper til den.
Lige nu er jeg ved at trævle Spiralvest op, for har slet ikke brugt den og lige fundet et andet mønster garnet ville være perfekt til.
Så lidt frem og tilbage, så kører det jo meget godt.
Rigtig god pinse til alle.

4 kommentarer:

 1. I lige måde, Jette - var faktisk ved at sende dig en mail, fordi jeg blev lidt bekymret over dit "fravær" i blogland - men godt du har gang i strikkepindene :-) Skøn trøje til din datter - mon ikke du kommer til at strikke flere nu? Hvad med bomuld/silke - det kradser jo heller ikke det mindste. Har lige investeret i moskusuld på Saltum-festivallen og det kradser heller ikke, men det er godt nok også pebret. Forståeligt nok, når man ved hvordan det fremstilles. Ha nu en rigtig dejlig pinse :-)

  SvarSlet
 2. Dejlig trøje det er blevet til, skøn til en kold dag. Spændende med dine små projekter, spændt på at se, hvad det bliver til. Var i Bogense igår og købte lækkert garn til en nem sommerbluse, så Calla holder fri �� Også god
  pinse til dig

  SvarSlet
 3. Skøn trøje til din datter. Jeg er overbevist om, at den bliver et hit. Dejligt når man kan finde, og ikke mindst bruge sit garn fra lageret. En dejlig følelse.

  SvarSlet
 4. Meget, meget fin trøje til din datter.
  Det kan godt være en kunst at finde det rigtige garn, Så skønt at det lykkede.

  Lige nu strikker jeg slet ikke til min datter. Det bliver ikke brugt....

  SvarSlet