tirsdag den 12. februar 2013

Lidt til halsen og ørerneEndelig kunne jeg få noget der kunne varme ørerne, da jeg ikke er til at gå med hue, har dog tænkt på om jeg skulle prøve at strikke en hue, der er bare så mange flotte rundt omkring, det kan være at jeg gør det en dag.
Samtidig fik jeg brugt en masse af de små dunter af håndspundet garn, som jeg ikke kan lade være med at købe og ikke ved hvad jeg skal bruge til, så det er ren luksus i garner, simpelthen skønne blandinger af alpaca, tussahsilke, merino og silke.

Kunne ikke finde et egnet mønster der kunne bruges, så har hæklet en masse små oldemorfirkanter, syet dem sammen, så lang som jeg nu ville have den, så samlet masker op rundt om det hele og strikket rillestrik med udtagninger for enden af den hæklede remse.... Havde rigtig mange masker på pinden, så det tog sin tid at komme rundt.


Faktaboks:

Garn: 238 gr. i alt af 5 forskellige garner.
Design: Lige ud af hovedet.
Pinde: Hæklenål nr. 3 og Addi turbo nr. 4.5.

Og nu vil jeg altså snart have forår, er bare så træt af den her kulde!!!
Tiden går med at skrive den ene ansøgning efter den anden, og det er bare håbløst, så griber jeg mit strikketøj og forsvinder ind i det univers og lukker alt andet ude, har den sidste måned kun arbejdet på en dominotrøje - ikke andet - helt utroligt at den kan fange så meget, men skal bare lige have en firkant mere, og så går det bare derud af. Jo og så har jeg kastet mig over at lave nogle malerier til væggen, det var vist også på tide at der kom noget op, har jo snart boet her i et år. Og nu vil jeg kaste mig hen til min domino og hygge lidt med den.

9 kommentarer:

 1. Rigtig god ide
  Må jeg nuppe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare nup, det er med at hitte på jo....:o)

   Slet
 2. Det ser godt ud! Jeg kender godt det med at begrave sig i strikketøjet mellem ansøgningerne. Jeg fik strikket rigtigt meget i efteråret, men har heldigvis lige fået job igen - det KAN lade sig gøre :-)

  SvarSlet
 3. Fin ide med hæklet oldemorstern og strik. En god måde at få brugt dine små "dunter" på. Forhåbentlig er foråret ikke så langt væk:-)

  SvarSlet
 4. ja det kunne snart være skønt med noget forår.
  Men det er nu en rigtig smart halsting du har fået lavet :o)

  SvarSlet
 5. Den er supersød og garnet ser rigtig lækkert og dyrt ud.
  Hvor er det sejt at du er så kreativ.

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin og det ser jo (desværre) ud til at der er god brug for den en tid endnu.
  Det domino må jeg altså snart prøve - glæder mig til at se trøjen.

  SvarSlet
 7. Så fin og let og elegant og garanteret blød og lækker - den er jo næsten et stykke forår i sig selv :-)

  Men ja - det ville være dejligt med bare lidt mere varme :-)

  SvarSlet