søndag den 7. oktober 2012

Leg med gamle sølvskeerNår jeg ikke strikker forsøger jeg med andre kreative projekter.
Har arvet en masse gammel sølvtøj fra min mormor og det har bare ligget gemt væk, men så fandt jeg et billede hos Tina Dalbøge, som igen havde set ideen her, og tænkte det måtte jeg da også kunne lave.

Fandt et bræt på fjernlageret, som jeg så har fået til at se lidt gammelt ud, har ridset riller i det og slebet det godt, malet det hvidt og smurt patinering over. Fundet 3 sølvskeer, som har fået banket hovedet fladt og boret et hul i skaftet til at skrue den fast i brættet, bukket skeen og så har man en fin lysestage.
Der er boret 2 store huller til ophæng, hvor noget reb er trukket igennem.

Den pynter så i mit grimme retrokøkken sammen med en dyb ramme, fra Ikea, hvori jeg har sat nogle forskellige skeer i.Stoffet som sidder bag skeerne er rester fra den opslagstavle jeg har lavet af en rest blød masonitplade jeg fandt i rodekassen hos Silvan, har bare clipset stoffet fast bagpå, købt bred lilla elastik hos Stof & Stil, hvor ideen også er fundet, vupti, mega nem opslagstavle. Ved siden af hænger mormors suppeske, også i sølv.Et tæt på billede af rammen, det var svært at tage billede af, lyset glimtede i sølvet.


Har tænkt på at finde nogle små ting der kan limes på lysestagen, når jeg en dag falder over det.

4 kommentarer:

 1. hvor er det altså en skæg ide
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Hvor er du altså bare kreativ!!! Det er bare SÅ dekorativt og fint at bruge ting som betyder noget på en anden måde.

  SvarSlet
 3. Sjov ide, hvorfor ikke prøve noget helt andet end det vi plejer.

  SvarSlet
 4. For en genial ide. Dette må jeg prøve. Har så mange gamle skjer liggende.. Takk for tipset.

  SvarSlet