torsdag den 17. november 2011

Ugly Gnom


Her er et lidt mislykke forsøg med filtning, så derfor er han døbt Ugly Gnom. Huen skulle have været meget længere, men den krøb alt for meget i vask og næsen skulle have været mindre, den gad så ikke krybe.
Men har da fået brugt en del rester til ham, jeg så en nisse i et vindue, og det er ham jeg har prøvet at efterligne, han er næsten så grim at man ikke andet end kan holde af ham.
Apropos grimme nisser, så har jeg en liggende i min den store julekasse, han slår simpelthen alle grimme strikkede nisser, det kunne være vi skulle have en billedserie om grimme nisser, så viser jeg gerne den grimmeste frem...:o)

Faktaboks:

Garn: 145 gr. blandet alt muligt shetlandsuld, noget strikket med 3 tråde.
Design: Moi, det kunne være jeg kunne få årets grimmeste nissepris.
Pinde: Lidt af hvert, nr. 6.

Tiden flyver, der er så meget i kurven der bare ligger og venter på at få lavet lige det sidste, bl.a kvaster til Camomille, et hurtigt strikket halstørklæde, der mangler at få hæftet ender, det skal bruges på søndag til en gave, så det kunne være jeg skulle se at komme igang.
Godt man er uden job, for den sidste uges tid har jeg ikke lavet andet end køre rundt, min gamle far har været på hospitalet, og han bliver let forvirret, pga. Alzheimer, så os unger har været nødt til at være der meget, nu er han kommet hjem igen, men så er der nye piller der skal køres ind og haves styr på. Og skal også med til kontrol i næste uge, men det er jo rart at man får rigtig besked om at operationen har fjernet det den skulle, for ikke sikkert at han kan huske hvad de siger til ham. Og lige om lidt er det jo JUL...:o)

10 kommentarer:

 1. He he syntes nu den er meget sød. Men ærgeligt når man ikke selv er tilfreds med et projekt:)

  SvarSlet
 2. Altså sådan en filtningsproces er helt ustyrlig - det kan der jo komme mange sjove ting ud af :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med din Gnom... Den er cute<2

  SvarSlet
 4. Jeg syntes den ble riktig søt. Noen ganger kan "stygge" ting være fine :-))

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med ham!!!!!

  Er egentlig ikke så meget til nisser, men med de skæve og ugly nisser er det noget helt andet. Dem kan man da kun elske!!!

  Tror jeg skal prøve at lege copycat og se om jeg kan lave en lige så vidunderlig nisse som ham her - håber virkelig det lykkes!

  SvarSlet
 6. Den nisse er da blevet meget god :o)
  Rigtig sød, faktisk.
  Ikke altid nemt med gamle forældre.
  mvh Mona

  SvarSlet
 7. Han er da rigtig sød din lille Gnom! Heldigt for din far, at du har tid til at hjælpe.

  SvarSlet
 8. Der er nu noget over ham som jeg ikke kan stå for han er da bare søøø

  SvarSlet