onsdag den 30. november 2011

ChristinaNu er det godt nok ikke sommer mere, men den har også været færdig siden efterårsferien, men havde helt glemt at blogge den. Har heller ikke nået at gå med den, men den må vente til det bliver sommer igen.
Jeg faldt for modellen på Ravelry og straks blev bogen bestilt hjem, det tog bare sin tid at finde den rigtige farve garn til det. Men det har været et dejligt stykke strik at sidde med i sommeren, og som altid er Kim Hargreaves modeller nemme at forstå, og de passer perfekt i størrelsen.
Og jeg elsker hulmønsterstrik, det er så afvekslende at lave, og garnet er fint til det, det deler sig ikke og det fnulrer heller ikke, samtidig er det dejligt blødt.


Faktaboks:

Garn: 460 gr. Havblik i fv. 106 fra Tante Grøn.
Design: Christina af Kim Hargreaves fra bogen Whisper.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5 og 3.5.

Knapperne kunne jeg ikke stå for hos Tanterne, de er bare så søde.Huset er lige blevet pyntet op til jul, og har fået lavet kalenderdekoration, men i år har jeg ikke nået en adventskrans, det er simpelthen for dårligt når nu jeg har tiden til det, men tiden er altså fløjet fra mig, en stor del af tiden har jeg kørt ærinder for min far, frem og tilbage med datteren i skole, så har der lige været 3 fødselsdage i sidste uge, så det har været lidt hektisk. Imorgen skal jeg til juleafslutning på Kulturmaskinen, sidste strikkecafe, håber den genopstår til næste år. Og har julegaver på pindene lige nu, håber jeg når at få dem færdige. Resten af dagen skal der slappes helt af med strikketøjet.

7 kommentarer:

 1. Det er en rigtig flot model, en rigtig sommerlig trøje, hun laver nu nogle lækre ting.
  Trøjen klær dig så fint.

  Nu skal du da ikke gå hen og få stress(smiler), har faktisk hørt mange sige at de har så travlt nu de ikke arbejder - mon det er fordi man glemmer ordet nej??

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er den altså fin! Det er et virkelig sødt mønster - en rigtig sommercardigan.

  SvarSlet
 3. hold da op et flot stykke arbejde !
  Al det mønsterstrik !
  imponerende.
  Du kan nok ikke vente på at det bliver sommer igen ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Dejlig sommerbluse!

  Vi ses desværre ikke i morgen, jeg er på arbejde i USA. Forhåbentlig genopstår strikkecaféen til næste år.

  SvarSlet
 5. Hvor er den LÆKKER - sædvanlig gennembearbejdet Kim Hargreaves stil - supersødt mønster og perfekt pasform. Knapperne kunne da heller ikke passe bedre :-)

  Så nu kan du jo gå og glæde dig til det bliver sommer - det er ikke så ringe, som vi siger her nordpå :-)

  SvarSlet