søndag den 21. august 2011

Lidt af hvertBloglæsning kan føre til mange ting, en af dem var denne sjalsnål som jeg så hos Jane, det var jo lige sådan en jeg kunne bruge, og så kunne den købes i Odense.  Helt ærligt vidste slet ikke der eksisterede en butik med det navn, selvom jeg er født og opvokset i Odense. Men jeg fandt den efter lidt tids søgen, der står bare en montre i gågaden med lidt indhold og så et skilt der viser ind i en baggård. Hold da op, der var et væld af smukke ting, fandt nålen og noget håndspundet garn, det lyse store bundt er uld, de to små er silke, som kan mikset sammen til et eller andet projekt engang. Værkstedsbutikken hedder den, og den er helt bestemt et besøg værd. Det er altså ikke garn de har mest af, jeg tog 3 ud af de 5 bundter de havde, men måske der kommer noget igen.
Og hende her med pandehåret kunne jeg altså have taget med hjem, hold op hvor var hun sød, hun er en alpakka lama, den sorte hun stod sammen med havde godt nok et bistert udtryk, var ikke sikker på om jeg fik en spytklat, da jeg tog billeder. De var en del af alle de dyr der var med til Fåreavlernes årlige udstilling i Gummerup. Desværre var vejret ikke særligt godt, det regnede mens jeg var der, og der var ikke så mange boder som sidste år, så kom tomhændet hjem igen.


Ellers søges der job på fuld tryk, har lige en uge mere "fri" inden jeg starter kursus som løber frem til december, dog med fridage ind imellem. Men tiden flyver afsted, har fået en del afslag med lyden om at de har fundet en der passer i deres team, læs "meget yngre model", ved sgu ikke hvor de har alle de ledige stillinger som regeringen siger vi har???

Nå, men lige til noget helt andet, fandt disse forskellige frø fra nogle træer på Mallorca, kan ikke lade være med at tage det med hjem, men nogen der ved hvad de hedder??
Den store voksede på træer, der kunne ligne figenblade, men mere grønne og blanke, og de sad i klaser.
Og det er ikke Johannesbrød, for dem så jeg også. De små kan jeg ikke beskrive træernes udseende.

7 kommentarer:

 1. Hvor var det godt du fandt frem til den lille skønne butik - den sjalsnål du har købt er bare rigtig yndig.

  Det er dejligt når man kan finde disse "små oaser" med et lidt mere specielt varesortiment ;-))

  Garnet ser også spændende ud.

  Og så må jeg beundre din "Sommerstriber" super flot - skal man til Århus for at købe opskrift/strikkekit....? var lige inde på hjemmesiden men der er ingen webshop....endnu ;-(

  kh Jane

  SvarSlet
 2. Tjah, nogle gange kender vi ikke vores egen by, men godt du fandt frem til den fine sjalsnål :-) Garnet ser bestemt også spændende ud :-)

  Sådan en alpakka måtte da også godt låne et stykke af min have, hvis den ville lade sig klippe med jævne mellemrum ;-) Den har en meget fin frisure, den på billedet ;-)

  SvarSlet
 3. Skøn alpakka......

  Frugterne til venstre ligner platantræets frugter.

  SvarSlet
 4. Sjalsnålen er et fund, må hellere kigge ind i biksen. Seyfarth har nogle lignende nogen, men de er dyre.

  Den alpakka måtte også godt græsse i min beskedne baghave.

  Pøj-pøj med jobsøgningen. Fyn er ikke lige fin på det område. Prøv i Jylland.

  SvarSlet
 5. Dejligt med sådan et "fund"; en ukendt butik lige midt i det kendte. :-)
  Jeg er jo også i båden med jobsøgning osv. Søger og søger, men som du også har oplevet, er det afslag der er flest af.

  SvarSlet
 6. Fin sjalsnål - jeg tror også jeg vil besøge den butik næste gang jeg kommer til Odense:-) Hvor er hun sød alpakka-lamaen:-)

  SvarSlet
 7. Sikke fin nål. Den butik må jeg kigge nærmere på.
  Ja, det er svært med de job - måske du skulle slå sig på alpakaopdræt. De er da søde.

  SvarSlet