søndag den 20. marts 2011

No. 1Hvis man elsker vendestrik er det bare om at komme igang med denne skønne kjole, for der er ikke mange pinde, hvor man bare strikker automatstrik på den.
Helt vild med den model, og den sidder bare som den skal, let og alligevel lidt varm.Fatter simpelthen ikke hvor Anette Danielsen får det fra, for det er genialt at der kan komme så meget facon ud af at vende nogle pinde, og hvordan kan hun lige regne ud hvor de skal være.... Lige når man læser opskriften er det fuldstændig volapyk, indtil man har strikket et stykke, nåede da også at få startet med den forkerte farve, tænkte bare at farve A var bundfarven, MEN det er det ikke, den hedder nemlig B, så er det jeg tænker på hvad hun sagde, bare gør som der står og ikke som man tror.
Har valgt at strikke den bredde model i str. M, og det er jeg glad for, når man nu ikke har så meget talje.Faktaboks:

Garn: 208 gr. Supersoft, fordelt på 38 gr. Marlin og 170 gr. Heather.
Design: No 1. af Anette Danielsen fra bogen Ni skønne stykker strik.
Pinde: Addi Lace nr. 3.5.

Man kan overhovedet ikke se at det bliver til en kjole mens man strikker den, men den var utrolig nem at trække i facon efter vask, og skal tørres hængende på en bøjle, med kanten forneden riet sammen.Så var jeg jo til Fiberfest i Ry i går, det var en vældig hyggelig tur, i godt selskab da jeg nåede derop. Mange skønne sager var der at kigge på og kom hjem med en fin gave fra Inge, noget af hendes eget hjemmespundne garn, det er bare så flot i farverne og glæder mig til at strikke af det. Købte lige noget lækkert alpacagarn fra Myrsale, har ikke noget projekt i tankerne endnu, men det er godt at have liggende.
Havde taget kamera med, men nåede ikke at få taget nogle billeder, men har fundet en masse billeder her og her og her.

14 kommentarer:

 1. Den er suuuupersmart!! Og du har helt ret i at det er det mest utrolige, der kommer ud af AD's krøllede og energiske hjerne.
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. Dette ble en skikkelig flott kjole:)

  SvarSlet
 3. Fedt at se den 'i virkeligheden' og der går jo ikke meget garn. Hmmm
  Flot arbejde

  SvarSlet
 4. wow, den er bare blevet superlækker! har siddet længe og kigget på opskriften, men gruer mig lidt til al den strik med så tyndt garn. kjolen vil jeg så alligevel have, så jeg må vist bare sluge den kamel.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig model. Den kender jeg slet ikke. Flot ser den ud. Fiberfest i Ry, det er saa dejligt at I var saa mange der kunne moedes. Lidt meget misundelig (hehe) over at jeg saadan ikke bare som Harry Potter lige kan komme fra sted til sted, men men, saa er det dejligt at I kan beskrive det for mig.

  SvarSlet
 6. Hvor er den skøn - og den sidder supergodt :-) Dejlig let strik, når det er allerbedst (altså her tænker jeg vægt på det strikkede ;-))
  Og sikken et lækkert garnkøb - ja du ved jo, at jeg er rigtig træt af, at jeg ikke kunne komme til fiberfest, ville ellers meget gerne ha´ hilst på dig. Måske næste år - eller på Fanø, for der SKAL jeg over i år :-)

  SvarSlet
 7. Den er simpelthen så flot den kjole, og den klæ'r dig rigtig godt. Den må være rar at have på.
  Og tak for sidst. Det var nemlig en hyggelig FiberFest.

  SvarSlet
 8. Smadderflot kjole! Uh, den vil jeg også eje :-) Gad vide om opskriften sælges i løssalg også....

  SvarSlet
 9. Ja, Anette D. er altså en knag udi strikdesign, der duer! Den er bare superflot og sidder helt perfekt. Den må jeg bestemt også eje :-))).

  KH Gittemay

  SvarSlet
 10. Den er så flot og så sidder den fantastisk godt på dig! Jeg har også et godt øje til den, men vil gerne have den lidt længere - lige ned til midt på knæet:-) Det ærger mig altså stadigvæk, at jeg ikke fik hilst på dig i Ry, men jeg ved jo ikke, hvordan du ser ud, når du ikke har billede på din blog:-)

  SvarSlet
 11. Skøn kjole! Jeg er misundelig (på den gode måde), fiberfest i Ry lyder fantastisk.

  SvarSlet
 12. Den er simpelthen så flot, din kjole, og sidder helt perfekt. Den er også på min to-do-liste og tror da nok den skubber mine andre projekter bag i køen!

  SvarSlet
 13. Den er pæn til dig - nu går startskuddet. Det undrer mig meget, at den ført får faconen efter vask og hængetøring.

  SvarSlet
 14. Super, super flot kjole. Den må jeg da vi st overveje at sætte på projekt listen.

  SvarSlet