søndag den 27. marts 2011

Håndarbejdsmessen MiddelfartVar lige et hurtigt smut i Middelfart i går til messen, mange smukke ting var udstillet, samt en masse goder sager man kunne købe. Gik målrettet efter hvad jeg havde på indkøbslisten, kun de små kit fra Kastanien var ikke planlagte. Farveskiftegarnet fra Hjelholt er beregnet til Camomille, det var de tynde spoler med lysegråt garn også, men det er alligevel ikke det jeg havde regnet med, så leder stadig efter en tråd at sætte sammen med, overvejer Spinni eller New Zealandsk lammeuld og så i en råhvid farve i stedet for den grå, men det må vente til jeg falder over det. . . . . .


 

 Den nye Skulderblad havde jeg spottet på den Geilske hjemmeside, og det var så bare farven der skulle vælges, en smuk grøn farve for en gangs skyld, fik lige hilst på de altid søde piger på Bente's stand, samt set hendes seje hårbånd, lavet af små ruller garn med "pinde" i, smukt... Jo, og traf lige et par enkelte kendte ansigter, Julia, Marlene og Marianne. Fik en hyggelig sludder med Irene, hvor jeg også fik købt nogle rundpinde der mangler i samlingen. Det blev også til noget Arwetta til en bestillingsopgave, samt lidt mere Delight til et tørklæde. En super hyggeligt tur, der ikke varede så mange timer, da skulle skynde mig hjem og nå en masse, datteren tager til Berlin imorgen tidlig, så vasketøj og oplægning af bukser skulle ordnes.

I dag har jeg knoklet i haven med at få fjernet en masse grene fra et fældet træ, brændt det meste af og revet alle nordfyns blade samme, som var endt lige her i haven, nåede altså ikke dem alle, sætter min lid til at vinden vender, så de kan blæse ud over marken..:o) Og nu skal jeg hen og slappe af med strikketøjet, inden mandagen kalder igen med tidligt op.... Kan altså ikke få afsnit i indlægget, så undskyld for teksten ser lidt rodet ud, det passer åbenbart ikke blogger at gøre det lige nu.

11 kommentarer:

 1. Det er dejlig ting du har købt. Jeg kom heller ikke afsted denne gang. Der gik simpelthen forår i blodet og jeg lavede andre ting.

  SvarSlet
 2. ja jeg kom også hjem med skulderblad - og har også overvejet, hvad jeg skal sætte sammen med et entrådede farveskifte gotlandsgarn . . .
  Det er en dejlig messe, som jeg besøgte fredag sammen med Sus

  SvarSlet
 3. Sikke en masse fine ting du fik købt. Dejlige farver er det jo også. Ja, det er blevet havetid og så må pindene jo vente :)
  Det lyder som om det har været en dejlig messedag, du har haft.

  SvarSlet
 4. Laekre indkoeb. Saa er der noget at gaa igang med.

  SvarSlet
 5. Smukke smukke garner du har købt. Og det der Hjelholts havde jeg også kig på.
  Hvad med alpaca 1 fra Isagerstrik som medløber til sjalet?

  SvarSlet
 6. Fine sager du fandt. Hjelholts garn skulle jeg da vist have kigget nærmere på-

  god fornøjelse med bladene.

  SvarSlet
 7. Så mye fint du har kjøpt. Sikkert morro også og være der.

  SvarSlet
 8. Ih, det hjelholt garn, vil jeg gerne ha´ fingre i - sikken smuk farvekombination - tror det bliver en fantastisk Camomille :-)

  Ser ud til, du havde en rigtig dejlig tur - jeg må vist også checke lidt op på Geilsk - det sjal ser meget strikkeligt ud ;-)

  SvarSlet
 9. Det er nogle lækre sager du har købt. Og meget diciplineret, at du næsten kunne holde dig til indkøbssedlen :-)

  SvarSlet
 10. Dejlige indkøb :-) De der små kits fra Kastaniestrik har det også med at overfalde min indkøbskurv ;-) Hjelholt garnet er meget smukt, husker jeg rigtigt at det er lidt kradsende?

  SvarSlet
 11. Dejligt at se at du har købt garn fra min arbejdsplads *smil*

  SvarSlet