lørdag den 4. september 2010

EndeligJa, endelig blev det efterår, så vi kunne komme til strikkecafe igen....
Og det blev jo også til lidt på lageret, jeg købte luksusgarn til Amaya, som har ligget og ventet siden strikkefestivalen sidste efterår, hvor jeg købte opskriften til den og Elvira.
Købte også lidt hemmeligheder, men det må vente med at blive vist lidt endnu.
Som I nok kan gætte, var det Sanne B. fra Rasmilla vi havde besøg af, hvor vi så alle modellerne, og de helt nye søde børnetrøjer.

Det var en lidt nervøs Sanne der skulle fortælle om sig selv og sit strikketøj, og hvordan det hele bliver til, men meget kreativ og fuld af gode ideer, ikke noget fancyfint med vilde beregninger til opskrifterne, hun strikker og strikker til hun synes nu er det helt rigtige kommet frem, og det er der jo kommet mange flotte modeller ud af.
Den fortælling klarede hun ligeså godt, som alle de andre der er vant til at komme ud og "optræde". Og GARNET, det er jo bare så lækkert!!! Nu har jeg farvekortene, hvis jeg lige skulle komme til at mangle noget garn til et projekt.

Næste gang er det Annette Danielsen der kommer med sin nye bog, og den må man jo eje..

5 kommentarer:

 1. Fiiiine sager!
  Uha ja det er ligefør strikkecafeen skal på budgetkontoen, det koster næste altid et par hundrede kroner sådan en aften... (ahhhmmm Seyfarth snakker vi ikke om)

  SvarSlet
 2. åh, en lækker farve du har valgt! hun kan sit kram, hende Sanne.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det altsaa bare saa totalt hyggeligt. Og noget dejligt garn du er kommet hjem med. Ulla har ret i at strik burde komme paa budgetkontoen hihi.

  SvarSlet
 4. Hej Jette,

  Tak for dine søde ord om mig, mine små ting og mit garn. Jeg labber det i mig. Uha ja, jeg var godt nok nervøs, men jeg fik overvundet en personlig grænse så det var bare det hele værd.
  Du har sikkert opdaget at du har to ledige huller i dit Luksusfarvekort. De to farver er i restordre og jeg glemte helt at få din adresse, for jeg sender de to kvaster til dig så snart jeg har dem inden for dørene.
  Mail din adresse på rasmilla@yahoo.dk, så går der ikke mange uger før dit farvekort er komplet.
  kh
  SanneB

  SvarSlet
 5. Lækre sager, du har gang i. Jeg har strikket både Elvira og Amaya - og du kan roligt glæde dig. SanneB er absolut en favorit her på matriklen :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet