søndag den 13. december 2009

SukkertrøjenSelvfølgelig skulle det lige sne lidt, da jeg skulle have taget billeder af min nye kreation, så det der ligner små prikker er snefnug.
Men langt om længe blev Sukkertrøjen færdig og alle 15 knapper syet i og den passer bare perfekt, dejlig let og elastisk, den skal nok blive brugt. Har faktisk savnet den første jeg strikkede for nogle år siden, men den gik til de evige garnmarker efter en for varm vask.Og den første af slagsen var også den første Marianne Isager model jeg overhovedet strikkede, blev helt vild da jeg lånte bogen på biblioteket, og fik den straks bestilt hjem til reolen, og har da lavet flere fra bogen. Og opskriften er da heller ikke behæftet med fejl, ellers havde jeg måske heller ikke fortsat med hendes modeller fremover, hvis ikke jeg havde kunne finde ud af denne her.
Denne her er jo bare en klassiker, kan bruges til alt, og kan sagtens tages over hovedet, når man nu som jeg ikke gider knappe alle de knapper op.

Sidder her og sunder mig ovenpå en sand gaveregn jeg fik i fredags, jeg havde 25 års jubilæum i firmaet, som holdt reception for mig, smykker, lysestager, lys, kurv, gavekort, Trip Trap nisser i alle afskygninger, penge og en masse andet fik jeg, hold da op, det var ligesom juleaften, og jeg havde en rigtig god dag, selvom jeg ikke bryder mig om at være midtpunkt, gik dagen bare lynhurtigt, og jo der var jo lidt garn indblandet, både i kort, som var bundet fint med små garnsløjfer og i talen blev det også lige helt tilfældigt nævnt noget med garn, mærkeligt...:o))
Nå, men til en faktaboks over trøjen.

Faktaboks:

Garn: 230 gr. Supersoft i farven Thistle, købt hos Svit.
Design: Sukkertrøjen af Marianne Isager fra bogen Strik a la Carte.
Pinde: 3.5 Addi Lace.

Og er snart færdig med Pisavesten og begyndt på en anden vest, så vil fluks sætte mig hen og hygge med adventslys og æbleskiver sammen med strikketøjet.

12 kommentarer:

 1. Først: Tillykke med jubilæet - 25 år er lang tid i disse foranderlige tider :-)

  Den er virkelig fin, din sukkertrøje - det eneste der har holdt mig fra den indtil nu, er knapperne - pyha der er mange. Men det er en smuk klassiker og i den farve er den jo anvendelig i mange, mange år ;-)

  SvarSlet
 2. Uh, den er lækker. Den står også på min ønskeseddel.
  Flot arbejde!

  SvarSlet
 3. Den er fantastisk lækker din nye sukkertrøje. Meget flot! Den har jeg endnu til gode at prøve at strikke:-) Og til lykke med jubilæet!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med jubilæet, det er mange år!

  Og Sukkertrøjen er blevet supersmuk, en tidløs model

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin! Jeg hugger også altid min mors når jeg er på besøg derhjemme..måske jeg snart skal strikke min egen udgave!

  SvarSlet
 6. Jeg er meget imponeret af de flotte knapper og hvor fint de sidder efter hinanden. En smuk grå farve.

  SvarSlet
 7. Det er en klassiker.
  Flot er den ,)

  Tillykke med de 25 år, flot gået.

  Yt

  SvarSlet
 8. Tillykke med jubilæet!
  Sukkertrøjen er flot og er nemlig sådan en man flytter ind i. Jeg er på min nr 2 af "1932" = sukkertrøjen på p 3 og lidt andre ærmer. Der skal helt klart strikkes en nr 3 på et tidspunkt

  SvarSlet
 9. Det er en smuk klassiker, flot farve - og tillykke med jubilæet.

  SvarSlet
 10. Den er blevet rigtig fin - den står også på min laaaange liste - ligner helt klart en favorit-trøje.
  Og tillykke med jubilæet!
  :-) Britt

  SvarSlet
 11. Tillykke med jubilæet.
  Trøjen er da for lækker - superflot.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 12. Hvor er en flot..
  Rigtig god model til dig.
  KH Anja

  SvarSlet