fredag den 8. maj 2009

Revontuli og LøgblomstJa, hvad skal man finde på, når man nu havde planlagt at gå i haven, og så tordner det, og regnen står ned i stænger....
Ja, man kan jo blogge lidt og så se og få noget af alt det strikketøj der er gang i færdigt.
Fik strikket 3 pinde på Revontuli i går aftes til strikkecafe på Kulturmaskinen, for der var jo garn og smukke modeller af Hanne Thorsen at kigge på, og så skulle der jo også snakkes og se hvad de andre har gang i. Revontuli strikker jeg af resten fra Super Karla, og den bliver så stor som garnet rækker.Løgblomst er jeg startet på for længe siden, men har prøvet mig frem med kontrastfarven i blomsten, så det har været pillet op et par gange, den er altså lilla med grønne blomster, selvom den ser lyseblå ud på billedet, og tror at det er den farve blomsterne får, for gider ikke eksperimentere med flere farver.Ups, jo jeg kom jo også lige til at købe bomuldsgarn i går, Kirsten havde rester fra sin butik med til halv pris, og fik også en ibenholt rundpind med hjem, den stod jeg lige og manglede, når man nu har så mange ting igang, er det et værre flytteri med de pinde.
Så nu vil jeg sætte mig hen og strikke lidt, når jeg har været en tur rundt i blogland, og måske får jeg flere gode ideer, uha, det er et farligt univers at surfe rundt i..:o))

8 kommentarer:

 1. Det ser jo spændende ud, Jette.
  Garn til ½ pris....umulighed at modstå :-).
  Her stod den også på 'ude-liv', men vejret var desværre ikke enig :-). Så jeg må jo 'nøjes' med mit garn og alle idéerne, der bare overrender hinanden. Skal til at regne en taske ud...synes jeg mangler en ny :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Sikke mange fine ting du har gang i ;)
  Rart med noget at vælge imellem.
  Yt.

  SvarSlet
 3. Ja, farligt, dét er det :-) Men garn til halv pris, skal der jo slås til på. Sikke skønne ting, du har gang i, jeg er helt vild med farven på din løgblomst :-)

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud! Det' da en god måde at bruge en regnvejrsdag på...
  :-) Britt

  SvarSlet
 5. Uha, dit nye garn har en lækker farve:-)

  SvarSlet
 6. Det var da en god måde at tilbrigne en regnvejrsdag på :-)
  Løgblomster ser rigtig fin ud.

  En, der efterhånden har et *pænt* lager af Isagers gamle bomuld...

  SvarSlet
 7. Meget smukt sjal.
  Og din løgblomst er fantastisk. Smuk farve.

  Og så garn til halv pris, i den kvalitet og så smuk en farve.
  Det er man da nødt til at købe :-)

  SvarSlet
 8. WArw- det er en flot farve din Revontuli har. Løgblomst er jeg vild med- især i den farve- jeg er ikke til grønt.

  SvarSlet