onsdag den 13. maj 2009

Er der nogen der vil være med?Endnu en Knitalong med et Mystery Shawl, starter her på lørdag den 16. maj, det drejer sig om et sjal, der kommer "en del" hver lørdag, i alt 5 gange, så skulle sjalet være færdigt.
Tilmeldingen lukker den 23. maj, så der er tid til at finde garn og pinde frem.
Og Goddess laver bare så mange flotte mønstre, så det er spændende hvad det bliver denne gang.
Jeg har meldt mig og venter spændt på posten, der skulle komme med noget garn, der er bestilt i England. Det er ikke sikkert det når at komme inden første clue, men det gør jo heller ikke noget at man ikke følger med fra starten, bare man er tilmeldt og kan downloade mønsteret.
Der skal bruges ca. 1900 yds. lacegarn, og flere har sikkert et lille lager at bruge af, det har jeg også, men havde lige lyst til at prøve noget nyt, men mere om det når det lander.

Er der nogen der er med på denne KAL???

Det er jo sjovere at være flere om det. Der er også en Ravelry gruppe til sjalet....

5 kommentarer:

 1. Det kunne jeg godt finde på - tænker lige lidt :-)

  SvarSlet
 2. Hmmmm det lyder spændende, men jeg har vist ikke tiden til det. God fornøjelse. Hvilken farve zephyr endte du med at bestille?

  SvarSlet
 3. Du lokker! Nu har jeg meldt mig til, men kommer vist ikke til at begynde lige nu...

  SvarSlet
 4. Jeg var lige inde at kigge og det er som du rigtigt skriver nogle fantastisk flotte ting. Jeg tror desværre jeg takker nej lige nu. der er projekter nok der venter på at blive lavet. Sjalet er jo til mig selv og det er ikke det, der står på listen nu- desværre.

  SvarSlet
 5. Jeg har lige meldt mig til, men er dog ikke sikker på, at jeg kommer i gang med det med det samme.
  Glæder mig til at se dit garn.

  SvarSlet