lørdag den 11. oktober 2008

Supersoft er landet.Se lige hvad posten kom med, det lækre Supersoft i 2 skønne farver, købt på efterårstilbud hos Marianne Svit. Har indtil videre planer om at strikke noget fra Norah Gaughan hæftet jeg købte tidligere. Men skal bare lige finde noget garn der passer sammen med, og det regner jeg med at kunne finde hos BC-garn i Kolding, som har lagersalg samme dag som messen i Fredericia.
Strik ?? jo, jeg har skam også noget der er færdigt, og det er et styk Ærmeling, som jeg endelig har taget mig sammen til at få hæftet ender på, men den hænger til tørre lige nu, så den må vente til en anden gang. Og Fifi har fået strikket en kant rundt i halsen, så nu kan jeg have den på uden at føle mig helt bar.

Jeps, og i næste uge har jeg kun to arbejdsdage, så kan se frem til at hygge lidt hjemme med datteren sidst på ugen, og håber at få strikket lidt mere end jeg har her på det sidste.

Onsdag skal hun lige vaccineres for HPV-virus første gang, og hun er jo en af de heldige der opfylder aldersbetingelserne for at få den gratis, hvilket jeg synes er lidt forkert, at det afhænger af hvornår man er født, hvis bare de andre kriterier er opfyldt, for har en kontanthjælpsmodtager eller enlig mor måske lige 3.500 kr. til sådan en vaccination??? Og mange vil måske vælge den fra pga. prisen, og det er jo vigtigt at de får den, jeg synes at det må være en ekstra sikkerhed at have i bagagen, når de -hulk - begiver sig alene ud i den store verden om ikke så længe...
Min niece er lige født 1 måned for tidlig til at få den, men sådan er reglerne bare.... Og hun er faktisk født meget for tidlig, hvis hun var kommet til terminsdatoen, havde hun fået den gratis....

Og rigtig god weekend til jer alle, og meget fine indlæg om strikkefestivalen har i lavet, vil deltage næste år, nu da det ikke er så langt væk herfra.

5 kommentarer:

 1. Hmmm, det ser lækkert ud, rigtig god fornøjelse :-) Jeg ser også frem til lagersalg i Kolding, har ikke været der før, men håber, det er køreturen værd :-)

  SvarSlet
 2. Skønt garn du der har fået landet! Prøv at kombinere det med BC's babyalpaca - det tror jeg kunne blive ret fantastisk. Det har jeg ofte selv overvejet at gøre.
  God fornøjelse.
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. Lækkert indkøb hos Marianne Svit. Jeg glæder mig til at se, hvilken model du vælger fra hæftet.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle smukke farver.

  Glæder mig til at se hvad du får ud af det.

  Min datter er også for gammel til vaccinationen.
  Men vi har sagt at vi gerne vil betale, men hun er bange for nåle...så nu må vi se om vi ikke får hende overtalt!

  SvarSlet
 5. For da pokker noget lækkert garn!
  Min datter opfyldte heldigvis også betingelserne for vaccinen, har nu fået nr. 1 - og lever stadig :-) Hun troede ikke helt på, at nålen blev bragt i trillebør (hun er sådan lidt pylret indimellem :-))).
  Jeg synes, det er genialt, at det er muligt - men ligesom dig, at det skal være gratis for alle.

  KH GitteMay

  SvarSlet