lørdag den 21. juni 2008

Snoning færdigSå fik jeg fotografen til at tage et billede af den vaskede og helt færdige Snoningsbluse, den sidder bare perfekt, lavet en ca. 3 cm længere og lidt mindre halsudskæring end i opskriften.


Men der skal gå lang tid inden jeg strikker i sort igen, for hvor er det svært at se, selvom jeg kun har strikket i dagslys. Og garnet Viscolin smitter utroligt meget af under processen, både på fingre og strikkepinde. Ærmerne har jeg strikket frem og tilbage, kunne ikke få strikkefastheden til at passe på strømpepinde.Faktaboks:
Garn:
310 gr. Viscolin i sort
Design: Anette Danielsen for Isager - str. M.
Pinde: 3 både træpinde og Addi Turbo.
Helt sikkert en dejlig model, den bliver på resten af dagen kan jeg allerede mærke.Og SlowBee går også fremad, føj nogle lange pinde at komme igennem, men tør ikke gemme den til ferien, er bange for det bliver en ufo, hvis ikke jeg følger med i gud ved hvor mange clue's der er endnu. Har allerede startet på det 4. ngl. garn, og godt at jeg har droppet perlerne, ellers var jeg ikke nået så langt.

Og Blithe skrider fremad, er lige ved at være færdig med forstykket, og det ser ud til at der er garn nok til den. Og har indgået en aftale med mig selv om at GAAA skal være færdig i sommerferien.... Hermed offentliggjort, ingen undskyldninger længere..........

12 kommentarer:

 1. den er bare superfin den bluse, og sjalet ser rigtig spændende ud.
  god ferie!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot. Jeg kan sagtens følge dig i det med sort garn. Det er lækkert at gå med, men er næsten indgangsbillet til optikeren :-)

  Jamen så glæder jeg mig til at se GAAA efter sommerferien på Badstuen.

  SvarSlet
 3. Superflot trøje - forstår godt, at den ikke kommer af igen :-))).
  Og sort garn - argh! Fik mere end nok, da jeg strikkede Sofies baskerhue.....

  Glæder mig til at se Blithe. Og det sjal- hold da op, Jette. Det bliver da fint.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 4. Super flot bluse, den passer jo helt perfekt .-)

  Din SlowBee ser bare så flot ud :-)

  SvarSlet
 5. Meget , meget flot bluse! Mine øjne kan desværre ikke strikke så mørke farver mere :-( Og sjalet - jeg bøjer mig i støvet!!! Jeg har endnu ikke set èn på strikkebloggene ,jeg følger,der tør strikke noget så tidkrævende. Du er bare en superstrikker, og jeg glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 6. Meget , meget flot bluse! Mine øjne kan desværre ikke strikke så mørke farver mere :-( Og sjalet - jeg bøjer mig i støvet!!! Jeg har endnu ikke set èn på strikkebloggene ,jeg følger,der tør strikke noget så tidkrævende. Du er bare en superstrikker, og jeg glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 7. Uha, hvor er din "snoning" blevet fin. Jeg overvejer at pille min op og lave den lidt længere, så snonigerne kommer til at sidde bedre.

  SvarSlet
 8. Ups, du retter bare selv diverse tastefejl.......

  SvarSlet
 9. Super lækker snoning. Jeg kan nu ikke forstå du siger viscolin smitter af. Det gør mit sorte viscolin ikke, men underligt, for der manglede banderole på nøglerne, og det virker tyndere end det jeg strikkede rip rap af, så gad vide hvad det egentlig er for noget :-)

  SvarSlet
 10. Super lækker snoning. Jeg kan nu ikke forstå du siger viscolin smitter af. Det gør mit sorte viscolin ikke, men underligt, for der manglede banderole på nøglerne, og det virker tyndere end det jeg strikkede rip rap af, så gad vide hvad det egentlig er for noget :-)

  SvarSlet
 11. hej jette, vad fin snoningsblusen blev

  SvarSlet
 12. Hvor er den blevet flot din snoningsbluse

  SvarSlet