lørdag den 14. juni 2008

Blithe startHar fået startet på Blithe, dette er andet forsøg, den første slog jeg op til i medium som jeg plejer, men kunne se den blev alt for stor, og det er den også nu i small, men regner med at tage ind til lidt mere end x-small. Strikker den i bomuld, kan ikke huske hvor det kommer fra, men løbelængden er 159 m og jeg har 6 ngl, så håber der er nok.Og så er dankortet kørt varmt i løbet af ugen, startede med at skulle finde garn til Fifi, var rundt i Odense og endte hos Käthe i DAD, hun havde ikke Calmer, hvilket jeg også synes blev lidt pebret, men langt om længe fandt vi noget der kunne bruges hvis det bliver strikket dobbelt. Har købt 10 ngl. og Käthe havde den store lommeregner fremme og det skulle række til en Fifi med lange ærmer og så skulle det også passe med strikkefastheden. Ville have en Addi-lace rundpind til formålet, men den havde hun ikke lige på lager, men den blev bestilt her og lå i postkassen i går, sammen med små snoningspinde.
Og har også købt de smukkeste maskemarkører hos Dorthe, mit kamera kan ikke tage billeder så tæt på, men de kan ses her...
Er lige blevet færdig med at montere Snoning, og den kører rundt i vaskemaskinen, var ellers startet i haven til morgen, men måtte desværre gå indenfor, nu kom regnen da endelig hertil, det har mine blomster da godt nok sukket efter....

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jeg lavede Anette Danielsens "snoning" for et par år siden. Den er smuk - men desværre var pasformen elendig. Den passede i hvert fald ikke mig!! Desværre sad snonigerne alt for højt. Jeg håber den passer dig, for den er skøn.

  SvarSlet
 2. Spændende at se hvordan det eksperiment falder ud.

  Calmer - prøv at kigge på engelske netbutikker, det er en del billigere derover.

  SvarSlet
 3. Den ser spændende ud, den fifi. Garanteret noget mere lækker at strikke end min harmony - ååå den er jeg nemlig træt af.

  SvarSlet